<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
storebrand asset management
Finner kjøpsmuligheter blant skadeskutte aksjer
Storebrand-forvalter Alf Inge Gjerde trekker frem fire selskaper som ligger an til å skape verdi for aksjonærene, tross midlertidig motvind.
Storebrand-forvalter: Denne aksjen kan du kjøpe og glemme
Nervøse investorer og usikkerhet i banksektoren bidrar til at Alf Inge Gjerde fortsetter å anbefale bunnsolide kvalitetsaksjer.
Storebrand-forvalter: Disse aksjene har fremdeles betydelig oppside
Tiril Flørnes Støles favoritter inkluderer en sparebank som har hengt etter sektoren, et snuoperasjonscase og en «latterlig lavt priset» shippingaksje.
Søker god avkastning med «equal opportunities»-aksjer
Storebrand-forvalter Ellen Grieg Andersen liker selskaper som tjener penger på å løse samfunnsmessige utfordringer, blant annet i finans- og helsesektoren.
Heller Envipco enn Tomra
Den amerikanske pantemaskinprodusenten ble nylig tatt inn i Storebrand-forvalter Karin Busch' portefølje. Hun liker også serviceleverandører i havvindsegmentet.
Spår «mini-rally» på nyåret
Olav Chen i Storebrand Asset Management posisjonerer seg for en kortsiktig opptur i aksjemarkedene på nyåret. Resten av året vil imidlertid bli langt verre.
Seks ESG-selskaper som vil overleve en lavkonjunktur
Storebrand-forvalter Sunniva Bratt Slette satser på kvalitetsselskaper som bidrar til mer effektiv bruk av vann og energi.