<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
straffesak
64 bedriftslån havnet på privatkonto til ansatt i DNB
Da storbanken oppdaget at kreditt til bedrifter endte opp på den private DNB-kontoen til en ansatt i banken, fikk han sparken på dagen.
Må i retten for å ha leid ut boligen svart
En 28-åring skal ha leid ut en bolig i flere år uten å rapportere inntektene til Skatteetaten. Nå må han i retten og risikerer fengselsstraff.
Norske rikinger raidet for luksusvarer
En 41-åring som ble tatt med sveitsiske klokker, verdifulle smykker, designervesker og en Mercedes tilhørende åtte nordmenn, er sporløst forsvunnet etter å ha blitt løslatt fra varetekt.
Indigo-topper skal ha lurt småsparere for 78 millioner
De tidligere Indigo Finans-toppene Håkon Kaland og Jarle Dørum Karlsson er tiltalt for grove bedragerier mot 35 fornærmede. Nå begynner straffesaken i Oslo tingrett. 
Bitcoin-utvinner dømt, men slipper fengselsstraff
En 41-åring fra Bergen er dømt for simpelt forsikringsbedrageri etter at en bitcoinfabrikk brant ned. En forretningspartner av mannen er frifunnet i samme sak.
Forsvarer i Nordic-saken: Ikke viktig hvem som selger aksjer
Hvem som eide Nordic-aksjene som ble solgt er irrelevant, hevder forsvarer Anders Brosveet. Økokrim-tiltalte Endre Tangenes og Erik Egenæs solgte egne aksjer i The Nordic Group gjennom datterselskapet Nordic Securities.
Dom mot vinimportør: – Har klart å lure mange over tid
Vinimportør Lasse Andre Saga er dømt til to års fengsel, må tåle inndragning på 5 millioner kroner og erstatning til Skatteetaten på 10 millioner kroner.