<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
subsea 7
Sikrer profitten og vekter opp i banksektoren
Vi tar ned risikoen i Kapital-porteføljen og sikrer med det vår klare ledelse målt mot Hovedindeksen på Oslo Børs. Inn i det gode selskap kommer to undervurderte bankpapirer.     
Aker Solutions er voldsomt i støtet
Aker Solutions-aksjen har steget spinnville 16-gangeren siden bunnen i 2020, og som investor kan man få høydeskrekk av mindre. Aksjen prises nå på linje med peers, men selskapet er voldsomt i støtet, og mye tyder på at selskapet også kommende kvartaler leverer bedre enn konsensus. 
Mer Kina-trøbbel venter
Det er langt fra oppløftende makrotall som siver ut fra Kina. Men enn så lenge står aksjemarkedene ganske så stødig. Investorene klamrer seg til håpet om en litt mildere global pengepolitikk i 2024.
Klinker til igjen - roper kjøp
Siden april har Katherine Olexa i Morningstar hamret ut kjøpsanbefalinger på oljeserviceselskapet og nå er hun enda mer bull. Hun får følge av en annen analytiker spår full fest. 
– Frykter at inflasjonen spiser opp marginen
– Segmentet har alltid vært priset lavt fordi markedet er skeptisk til kostnadene, og det kommer det sikkert til å være fremover også, sier DNB-analytiker Martin Huseby Karlsen.
Fjorårets børsvinner har kollapset
Solstad Offshore var fjorårets soleklare vinner, men nå har skuten skiftet kurs. I år vender analytiker Lukas Daul blikket mot en annen offshoreaksje.
Spår kjempevekst i Subsea 7
Etter noen tunge måneder på børs har Subsea 7 sikret seg ny milliardkontrakt. Løp og kjøp er budskapet fra analytiker Kim André Uggedal i SEB.