<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
sundt-familien
Brant seg på hotell
Sundt-systemets verdijusterte egenkapital falt med 8,8 prosent til 14,5 milliarder kroner i fjor etter kurshavari i hotelleiendomsselskapet Pandox.
Harald (32) er norgesmester i p-piller – skal hente 50 millioner
Med Sundt-familien og svigerfar Hallvard Flatland på laget er gründerselskapet blitt norgesmester i p-piller. Nå sikter Harald Dobloug på internasjonal skalering og børs.
Jakter exit i Afrika
Med kapital fra Kjetil Holta, Egil Stenshagen og Sundt-familien har Spear Capital kjøpt selskaper i det sørlige Afrika. Nå trenger Martin Soderberg et salg.
Fredriksen & Co. kan sette NAS-champagnen til kjøling
Læreboka fra handelshøyskolen må legges til side: Norwegians rettede emisjon er et særtilfelle og en gullkantet deal for proffene som redder flyselskapet.
Fredriksen & Co. tar full kontroll i Norwegian
Norwegians nye aksjonærbase blir totalt dominert av cornerstone-investorene i sommer. De tar dermed full kontroll på generalforsamlingen i juni.
Avtale baner vei for en av årets heteste letebrønner
Med to farmout-avtaler i boks, nærmer Africa Energy og partnerne Panoro og Azinam seg borestart på en av årets heteste letebrønner. Riggjakten er i gang.
Ny kjendisfest for PE-fond
Med en avkastning på godt over 50 prosent siden 2018 tar Hadean Ventures sats, og etablerer et nytt helsefond. Og kjendisene kaster seg på.