<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
suv
Super-SUV vil ta tilbake rekorden fra Porsche
SUV-en Urus har ikke bare bidratt til å hjelpe økonomien hos Lamborghini, den hjelper deg med hverdagskjøringen også. I Performante-versjon gleder du deg til helgen.
Her piper og blinker det mer enn du liker
Stadig strengere sikkerhetskrav gir nye biler flere varsler. Nio EL7 er i tillegg klargjort for selvkjøring på høyere nivå.
Derfor er det nesten ingen som vil ha denne
Alfa Romeo Stelvio Veloce er den SUV-en mange egentlig ønsker seg, men nesten ingen kjøper. Elektrifiseringen må ta noe av skylden.
Tøff tid i møte
Mercedes-Benz spyr ut nye elbiler raskere enn de fleste. Deres første elbil EQC var egentlig en fossilbil, og det er litt trist at den går mot en sikker død.
De er i familie, men de krangler som søsken flest
Maserati Grecale og Alfa Romeo Stelvio har begge Stellantis som etternavn, og mellomnavnene Trofeo og Quadrofoglio viser at de har heftige personligheter.
Her kan du betale leie for batteriet
TISLEIFJORDEN, GOLSFJELLET: Nio lanserer elbilene ET7 og EL7 med en liten test på isbane. Mye er likt, men høyden og størrelsen er vidt forskjellige.
Range Rover Sport mot Porsche Cayenne: Her er vinneren
Range Rover Sport PHEV og Porsche Cayenne E-Hybrid taper avgiftskampen mot elbilene, men vinner på det meste annet.