<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
svend egil larsen
– Budet må heves til 50 kroner pr. aksje
Subsea 7s bud på DOF er kun 25 prosent over en lav børsnoteringskurs. Investor Svend Egil Larsen, som selv eier DOF-aksjer, mener budet er altfor lavt.  
– Nå er det helt ville forhold
Finanstilsynet ga seks investorer bøter for udekket shorting i Flyr. – Vi kan ikke ha regler som legger opp til at de blir misbrukt. Nå er det helt ville forhold, mener Arne Fredly, som selv ble dømt etter en sak i 2010.
Aksjetrader vrir seg unna aksjer
Hva tenker aksjetrader Svend Egil Larsen om aksjer når man får så godt betalt i obligasjoner, og i tillegg får mye lavere skatt?
Dette er «Aksjesladder»-podcastens nyttårsraketter
Svend Egil Larsen, Lars Brandeggen og Erlend Henriksen i podcasten «Aksjesladder» har lansert 14 nyttårsraketter. 
Supertraderen: – Jeg har et triks jeg egentlig ikke vil fortelle om
Svend Egil Larsen ble så stresset av tradingen at han fikk høyt blodtrykk og måtte begynne på medisiner. – Nå driter jeg i jaget etter å bli verdens rikeste.
– Det er udekket shorting i Flyr
I en time ble det storsolgt aksjer i Flyr - før 25 milliarder nye aksjer ble sendt ut i markedet. Investor Svend Egil Larsen og investeringsdirektør Robert Næss mener det har pågått udekket shorting. 
Supertrader blir Flyr-investor
Landets tredje største bjellesau, Svend Egil Larsen, bekrefter at han tegner seg i Flyr-emisjonen. Og planen er å selge dem igjen, så fort som overhodet mulig.