<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
svenskehandel
Grensehandelen stupte: Nordmenn brukte 87 prosent mindre i Sverige i fjor
Ingen nordmenn, ingen penger. Slik oppsummerer svenske medier tilstanden for virksomhetene ved norskegrensen etter at grensehandelen falt med 87 prosent i 2020.
Stengte grenser berger norske kjøpesentre
Reiserestriksjoner gjør at nordmenn er nødt til å kjøpe julegavenes innenlands i år. Men mens varehandelsbutikkene jubler, ligger tjenestenæringen på sentrene nede med brukket rygg i hovedstaden.
Genial PR?
Mann fikk 15.000 kroner i bot etter harryhandel
En mann i 30-årene er ilagt en bot på 15.000 kroner. Han sa til politiet at han måtte på harryhandel av personlige årsaker, men brøt karantenereglene etterpå.
Halden vil ha unntak fra karantenereglene
Halden mener karantenen i Norge rammer innbyggere med private og næringsinteresser i Sverige svært hardt og ber om unntak. Det sier helseministeren nei til.
Svenskehandlere risikerer å miste lønn og sykepenger
Nordmenn som pådrar seg coronakarantene med vilje, kan miste både lønn og sykepenger når en ny forskrift ligger klar om kort tid.
Over 2.000 dro på svenskehandel og havner i karantene
Politiet er skuffet over at svært mange trosset deres råd og dro på svenskehandel i påskeuka. 2.350 ble stoppet av politiet og ilagt karantene.