<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
sylvi listhaug
Sier nei til Vedum-skatt med grunnrente
– Hvis det er noen som har ranet kysten det seneste året er det ikke Røkke, men overivrige politikere på skattejakt, sier FrP-leder Sylvi Listhaug.
– Lakseskatten rammer ikke bare kysten
Leverandørselskapet Bluegreen Group måtte se en storkontrakt bli lagt på vent som følge av lakseskatten. – Det setter en hel næring ut av spill, sier FrP-leder Sylvi Listhaug
Frp-frieri til småbarnsmødrene
Frp-leder Sylvi Listhaug håper å nå frem til nye velgere ved å vektlegge skole, barnehager og valgfrihet i familiepolitikken.
Frykter flere streiker
Frp-leder Sylvi Listhaug synes ikke det er rart at vanlige arbeidsfolk krevde økt kjøpekraft, og spår nye streiker om regjeringen ikke kutter kraftig i skattene.
Lakseskatten reduseres: – En overskuddsbasert skattlegging
Grunnrenten for lakseoppdrettere beskattes med 35 prosent. Det lavere enn først meldt i september i fjor.
Høyre sier nei til lakseskatten
Høyres resolusjonskomité sier nei til regjerings foreslåtte lakseskatt, men holder døren på gløtt for «mindre skadelige» løsninger.
FrP varsler ny skatt – krever skattesvar fra Høyre
Sylvi Listhaug krever at Høyre slutter å mumle om lakseskatt. Selv vil hun fjerne den. I stedet vil hun ha en ny skatt som gir like mye penger til staten.