<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
tankskip
– Jeg har veldig tro på et sterkt marked
Tegn til økt oljeetterspørsel fra Asia, flatere oljepriskurve og få nybygg vil bidra til et sterkt råoljetankmarked, ifølge Frontline-sjef Lars H. Barstad.
Historisk halvår for containerskip
Med historisk høye rater tviholder containerrederne på sine eldre skip. Ikke et eneste containerfartøy ble sendt til skraping i første halvår.
Satser 2,2 milliarder på flere nye tankskip
John Fredriksen kjøper fire moderne tankskip på det som vurderes som et attraktivt tidspunkt.
Tankskip må forlate Norge – anses som russisk
Norske myndigheter mener tankskipet Dumankaya, som ligger til kai ved Slagentangen i Tønsberg, er russisk, selv om det seiler under tyrkisk flagg.
85 prosent av verdensflåten må seile saktere
Bare 15 prosent av de største skipene vil være i stand til å konvertere til lavutslippsdrivstoff de kommende årene. Resten må senke farten, ifølge en fersk rapport. 
Iran tok arrest i greske skip – Hellas protesterer mot «piratvirksomhet»
Den iranske Revolusjonsgarden sier landets marine har tatt beslag i to greske tankskip i Persiabukta. Greske myndigheter beskylder Iran for «piratvirksomhet».
Tankskip lastet med diesel gikk ned utenfor Tunisia
Et skip som fraktet 750 tonn diesel har gått ned i Gabesbukta utenfor kysten av Tunisia. Situasjonen er under kontroll, opplyser tunisiske myndigheter.