<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
tennis
Ruud jakter jackpoten i Paris – garantert snaut 4 millioner kroner
Casper Ruud er sikret 3,7 millioner kroner for sitt spill i Roland-Garros-turneringen i tennis. Skulle han sjokkere med finaleseier, venter nesten 22 millioner.
Boris Becker risikerer fengsel
Den tidligere tennisstjernen Boris Becker (54) er funnet skyldig på fire tiltalepunkter i en rettssak knyttet til hans personlige konkurs i 2017. 
Djokovic kan miste 80 millioner
Novak Djokovic må stå over Australian Open. Nå kan vaksinefadesen også få store økonomiske konsekvenser for serberen. 
Norsk toppspiller satser på ny padelkjede
I dag finnes det rundt 200 padelbaner i Norge. Nå ønsker Norges beste padelspiller å ta en del av kaken, og målet er å bygge opp ti padelsentre.
18-åring får 21,5 mill. for Grand Slam-seieren: – Skal unne meg et par AirPods
Emma Raducanu (18) vant helgens Grand Slam-turnering og tok med seg 21,5 millioner kroner i premiepenger. Nå går hun en innbringende fremtid i møte. 
Tapte nesten én million på to uker
Casper Ruud har stor suksess på tennisbanen. Men coronaviruset gjør at hans to siste turneringsseire ikke har vært så innbringende som de kunne vært.
Sophie Elise og resten av Norge kaster seg over tennis
Pandemi, isolasjon og en nordmann i tet har vært katalysator for en ny tennisboom i Norge. Ifølge tennisforbundet har antall spillere økt med over 30 prosent. Hvorfor? Og hvor skal de spille?