<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
thina saltvedt
Økonominyhetene Julespesial med ny episode hver dag i romjulen – her har du hele oversikten
Se ny episode av Økonominyhetene Julespesial hver dag i romjulen. Vi intervjuer Petter Stordalen, Arne Fredly, Ole Robert Reitan, Hermanrud og mange andre. 
Hvem er grønnest i landet her?
Saltvedt: – Det ser ikke bedre ut for fremtiden
At markedet blir truffet fra to hold samtidig – med coronavirus og oljepriskrig – gjør det ifølge sjefanalytiker Thina Saltvedt i Sustainable Finance i Nordea, vanskeligere å finne en kur som kan motvirke de negative effektene.
Standardisering er avgjørende for bærekraftsrapportering
Det må etableres en felles internasjonal standardsetter for finansiell og ikke-finansiell rapportering, skriver Harald Brandsås i Revisorforeningen.
Eksperter om bærekraftige investeringer: - Helt utrolig!
Thina Saltvedt fra Nordea Markets og Reynir Indahl i Summa Equity snakker om bærekraft, bærekraftige investeringer og hvorfor ESG-aksjer er i vinden som aldri før. 
Etterlyser ESG-standarder
I 2019 slo bærekraftstrenden for alvor inn over finansmarkedene. For neste år ønsker ekspertene standardisert rapportering slik at alle snakker om det samme.
Kvinnelige investorer: Vil bli utenlandsproffer
Mens du var på jakt jaktet 18 norske kvinner på kunnskap og nye kontakter i California. På mange områder er Oslo fortsatt å foretrekke, men det må man til Silicon Valley for å forstå.