<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
thomas nielsen
Noe rart har skjedd i fondsbransjen i år
Utlendinger kaster seg over aksjefond i norske forvaltningshus, men ikke norske suksessfond – slik som Martin Mølsæters First Generator. Der har kunder trukket penger ut. 
Odin-fond er ned 44 prosent i år
Krakket i svenske eiendomsaksjer vil ingen ende ta. I høst hoppet småsparere på aksjefondet Odin Eiendom, som i år nesten har halvert seg. 
40 røde flagg
Dette er hva man må unngå hos selskapene man investerer i, skriver Thomas Nielsen, First Fondene. 
Advarer mot «desperate» selskaper
Selskaper som skylder på været, synes egen aksjekurs er for lav eller tyr til justerte måltall bør man vurdere å droppe, mener Thomas Nielsen i First Fondene. Han trekker frem tre børsnoterte selskaper som eksempler.
Aksjefondet Odin Eiendom er ned 31 prosent i år
Aksjefondet som har tapt mest penger for kundene sine hittil i år er ikke fylt med teknologiaksjer. Det er fylt med svenske eiendomsaksjer. 
Black Friday: Forvalter ser kjøpsmuligheter i disse sektorene
Oslo Børs faller tungt og Alfred Berg-forvalter Kristian Tunaal mener det er få trygge havner. Han ser likevel kjøpsmuligheter i to sektorer.
Sitter lastet i aksje som krakker i Sverige
Over 40 milliarder svenske kroner er borte på én dag i nettcasinoselskapet Evolution, som nå er ned 40 prosent fra toppen. Forvalter Thomas Nielsen reagerer med å kjøpe mer.