<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
thomas nielsen
Advarer mot «desperate» selskaper
Selskaper som skylder på været, synes egen aksjekurs er for lav eller tyr til justerte måltall bør man vurdere å droppe, mener Thomas Nielsen i First Fondene. Han trekker frem tre børsnoterte selskaper som eksempler.
Aksjefondet Odin Eiendom er ned 31 prosent i år
Aksjefondet som har tapt mest penger for kundene sine hittil i år er ikke fylt med teknologiaksjer. Det er fylt med svenske eiendomsaksjer. 
Black Friday: Forvalter ser kjøpsmuligheter i disse sektorene
Oslo Børs faller tungt og Alfred Berg-forvalter Kristian Tunaal mener det er få trygge havner. Han ser likevel kjøpsmuligheter i to sektorer.
Sitter lastet i aksje som krakker i Sverige
Over 40 milliarder svenske kroner er borte på én dag i nettcasinoselskapet Evolution, som nå er ned 40 prosent fra toppen. Forvalter Thomas Nielsen reagerer med å kjøpe mer.
Regnskapspynt, markedet og fakkeltog hos Thon
Forvalter Thomas Nielsen i First Fondene er gjest i Økonominyhetene på FA TV.
Frykter ikke Evolutions høye prising
Evolution-aksjen har levert en avkastning på 400 prosent siden starten av 2020. Thomas Nielsen i First Veritas har fortsatt ikke fått høydeskrekk.
Bør ledelsen mene noe om egen aksjekurs?
Jeg har alltid vært skeptisk til selskaper der ledelsen prøver å snakke opp egen kurs, skriver First-forvalter Thomas Nielsen. Likevel mener han at det kan være bra.