<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
thomas wilhelmsen
Var i tvil om omstridt omstrukturering
Wilhelm Wilhelmsen og Toluma-sjefen sa nei da regnskapssjefen i Toluma ville be om en juridisk betenkning av omorganiseringen som ga Wilhelm Wilhelmsen den ene A-aksjen for 95 kroner.
– De forsøkte å torpedere Toluma
Lederen for Toluma, Wilhelmsen-familiens forvaltningsselskap og familiekontor, mener han ble bombardert med spørsmål og beskyldninger fra familiemedlemmer. 
Mener omstridt selskap fungerer bra
Opprørerne mener holdingselskapet Taurus kontrolleres fullt ut av Thomas Wilhelmsen. Nestlederen i styret synes selskapet fungerer bra.
Fyrte løs mot kusinene: – Under enhver verdighet
Thomas Wilhelmsen gikk knallhardt i rette med de andre familiegrenene i tingretten onsdag. – Under enhver verdighet, sa han.
– Det er ingenting som lukter fisk her
Thomas Wilhelmsens advokater avviser at omstruktureringen i 2007 var en illojal handling, og hevder en ytre faktor var en viktig begrunnelse. 
– De ønsker seg kort og godt mer penger
Thomas Wilhelmsens advokat hevder «Wilhelmsen-opprørerne» har tydd til en rekke virkemidler for å presse viljen sin igjennom.
Harde skyts mot Thomas Wilhelmsen i retten: – Han gjør akkurat som han vil
Wilhelmsen-arvingene levner Thomas Wilhelmsen liten ære i den betente familiestriden. –Han forvalter selskapene og gjør akkurat som han vil, sa arvingenes advokat.