<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
torstein tvenge
Bygger vekstrakett med Sveits-farere på laget
Lars Nilsen og Joakim Burud er tungt lastet i Fell Technology, som vil erobre USA og femdoble omsetningen på norsk sensorteknologi.
Bladde opp 425 millioner på 24 timer
Tvenge-familien skal kutte gjeld så raskt de kan, men brukte kun 24 timer på å bestemme seg for å kjøpe praktbygget på Solli plass.
– Mål å kutte gjeld så raskt vi kan
Torstein Tvenge har 6,8 milliarder i gjeld med rente som skyter til himmels. – Alt overskudd går til å betale gjeld. Målet er å kutte mest mulig på tre år, sier eiendomsgiganten.
Full klaff for riggspekulanter
Harald Moræus Hanssen, Petter Stordalen, Torstein Tvenge, Gunnar Hvammen og Jan Haudemann-Andersen kan sprette champagnen for 5 milliarder kroner.
Riggraid til 15 mrd. kan gå på børs
Finanskjendiser har betalt 4 milliarder for to splitter nye boreskip til en prislapp på 15 milliarder. Nå tror de skipene skal sprute penger. Men før det kan de gå på børs.
Kjendiser kuppet Fredriksen-rester verdt 7 milliarder
Harald Moræus Hanssen, Petter Stordalen, Tor Olav Trøim, Torstein Tvenge, Gunnar Hvammen og Jan Haudemann-Andersen har kuppet Seadrills mareritt av et boreskip til over 7 milliarder kroner.
Salgsgevinster på 580 millioner kroner
Harald Moræus-Hanssen har solgt enda et containerskip med solid gevinst. Til sammen har han så langt realisert slike gevinster på 580 millioner kroner.