<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
trakassering
Én av fire i sikkerhetsbransjen har opplevd seksuell trakassering
Vel én av fire ansatte i vakt- og sikkerhetsbransjen har opplevd seksuell trakassering på jobb, ifølge en fersk undersøkelse Parat24 har gjennomført.
En av fem unge kvinner utsettes for trusler, vold eller trakassering på jobb
Kvinner utsettes oftere enn menn for trakassering på jobb, mens ansatte i helsesektoren er mest utsatt for vold og trusler.
Handelsbank-topp forlater stillingen
Sjefen for Markets og Asset Management i Handelsbanken må forlate stillingen. Årsaken skal være et ubehagelig arbeidsmiljø preget av trakassering. 
Eks-statsråd med i Høyres trakasseringsutvalg
Jurist og tidligere europaminister Marit Berger Røsland er med i utvalget som Høyre har nedsatt for å granske håndteringen av varslersakene, melder Aftenposten.
Høyre har fått 21 varsler om tolv personer
Høyre har mottatt 21 varsler om seksuell trakassering fordelt på tolv ulike personer. Et eget utvalg skal nå evaluere håndteringen av varslingssakene.
Trakasseringssak skaper strid i KrFU
Kontrollkomiteen sier nei til ekstraordinært landsmøte i KrFU slik flere fylkesledere i ungdomspartiet ønsker, melder NRK.
Kommentatorer mener Giske kan miste nestlederstillingen
Politiske kommentatorer i noen av landets største mediehus mener Trond Giske kan miste stillingen som nestleder i lys av varslene Arbeiderpartiet har mottatt.