<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
trond riiber knudsen
Vil at Ap og Høyre danner regjering
– Erna kunne ha vært vært statsminister og Jonas utenriksminister. Begge roller de er som skapt for, sier startup-investor og McKinsey-veteran Trond Riiber Knudsen.
– Dette er den neste bølgen
– Dette er den neste bølgen innen varehusautomasjon, skryter Roald Valen i Pickr. Men han mangler de store pengene til å få fart på robotselskapet.
Varsler oppkjøpsraid i norsk teknologi
Norske teknologiselskaper ringes ned av utenlandske friere. – En dramatisk endring i løpet av de siste fem årene, sier Viking Venture-partner Erik Hagen.
Skal hente 30 millioner
bSafe ble verdsatt til en halv milliard kroner. Nå henter gründer Rich Larsen vekstkapital til et datterselskap og en brøkdel av prisen. 
– Lønnsomhet er mål nummer én
– Du har ikke lyst til å hente penger i dagens marked, sier No Isolation-gründer Karen Dolva. Etter å ha hentet 200 millioner kroner sikter bedriften mot pluss.
– Om fem år har vi skapt en enhjørning
Når leverandører til byggebransjen får bestillinger på plattformer som Snapchat, er det ikke rart det ofte går galt i byggeprosjekter. Det ga Sparkel-gründerne en idé.
PwC-veteraner brøt ut, hentet 15 millioner
R-Venture og Trond Riiber Knudsen er blant investorene som har satt penger på det ferske konsulentselskapet Axaz.