<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
turisme
Menneskene bak Galicias “gull”
Galicia er fiskernes paradis, en del av Spania der havet byr på store inntekter, men ikke uten fare for liv og helse. “Xente do mar” – havets folk – er et folkeslag av barskinger, godt kjent med Atlanterhavets luner gjennom århundrer i dets tjeneste.
Benytt de digitale verktøyene!
Advokat Thor Harald Eike forteller hvordan man gjør klageprosessen så enkel som mulig. Han har også andre råd til reisende.
Milliardær satser skyhøyt på rosévin
En britisk milliardær har gjort Château de Berne til en av de største vinprodusentene i Provence – og til en luksuriøs turistdestinasjon.
Skal erobre verden med digital turistguide
Experio har allerede en rekke kunder i Norge. Nå skal selskapet ut i verden med sin digitale turistguide. Men først skal det hentes penger.
Legger milliarder på bordet for å konkurrere med alpene
Alpinco og Skistar satser milliarder på å gjøre mørke norske daler til lysende alpindestinasjoner. Men å ta opp kampen med konkurrentene i sør er ikke gjort over natten.
Dobling av norske delingsovernattinger
Norske AirBnB- og Booking.com-aktører mistet 70 prosent av kundene fra utlandet under pandemien. Nordmenn dekket halvparten av dette tapet.
Thailand forventer økonomisk opptur
Etter to år med pandemi, er folk såpass reiselystne at Thailand vil ikke bli påvirket av en ny global økonomisk nedtur, tror landets finansminister.