<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
tvistesak
Skatteadvokat nekter å betale straffeskatt
BAHR-advokat Jan B. Jansen gjorde en feil i skattemeldingen i 2014. Han risikerte straff, men ble tilgitt. Nå har han gjentatt tabben og blitt straffet, men nekter å betale. 
Pølsemakerarvinger saksøker Finsbråten
Brødrene Finsbråten solgte pølsemakerbedriften til matvarekonsernet Scandza. Fire år senere ble produksjonen nedlagt. Nå krever familien Finsbråten 35 millioner av Scandza for kontraktsbrudd.
Techselskap vant milliontvist mot egen gründer
Stener Dannevig (44) grunnla techselskapet Kindly, men sluttet etter anklager om økonomiske uregelmessigheter. Han nektet, men er nå dømt å betale sitt gamle selskap millionerstatning.
Frifinnes etter årelang forsikringsstrid
Først ble Gard dømt til å betale 190 millioner for reparasjon av skipet Champion Express. Men forsikringsselskapet anket. Nå er det blankt frifunnet av lagmannsretten.
Line Andersen i arvekrangel med søsteren
Moren til søstrene Camilla og Line Andersen skrev ikke testament. Dermed har det oppstått uenighet om hvem som skal arve en fritidsbolig i Sigdal som moren eide.
Killengreen «trakassert» - til rettssak mot Nordvik
Da Nordvik Bolig ansatte en juridisk direktør ble eiendomsmegler Jens Christian Killengreen strippet for oppgaver som fagansvarlig i kjeden. Nå krever han erstatning.
Sparket banksjef vant over kunde
Eks-banksjef Rune Hvidsten ble saksøkt for manglende privat betaling knyttet til oppgjør av to bilsalg og en verkstedregning. Men kunden fikk ikke medhold i retten.