<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
ukens aksje
Solenergiboblen som sprakk
Da Scatec for to år siden var verdsatt til 60 milliarder var boblen åpenbar. Nå, med en børsverdi på 10 milliarder – som tilsvarer fire ganger fjorårets EBITDA – er det på tide å sette aksjen på radaren. 
Aksjonærfesten har så vidt begynt
Equinor kan betale ut 10 milliarder dollar ekstra i utbytte før olje- og gassgiganten er tilbake på gjeldsgraden det tidligere har hatt.
En hedge mot norske politikere
Lakseaksjer på rabatt er fristende, men hva skal man velge? Med usikkerheten rundt lakseskatten har analytikere flest en soleklar favoritt, og det er kanskje ikke så rart.
Kan bli børsens grønne seddelpresse
Et av børsens mest anonyme selskaper kan bli en pengemaskin i årene som kommer, og med dagens prising bør ikke et oppkjøp komme som noen overraskelse.
Trøims nye utbyttemaskin
Tor Olav Trøim har gjort det stort i tørrlast med 2020 Bulkers. Nå ligger alt til rette for at vinneroppskriften vil gjenta seg, men denne gangen blir det enda større.
Kursfest for kjendisinvestorer etter Prosafe-comeback
Etter en omfattende økonomisk ryddejobb, er Prosafe tilbake fra det mørke dypet. Aksjen har skutt til værs, til glede for et knippe kjente investorer.  
Vinneren i landbasert oppdrett
Landbasert oppdrett har vært en katastrofe på børs det siste året, men det finnes en foreløpig favoritt blant investorene. Det er kanskje ikke tilfeldig?