<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
ukraina-invasjonen
– Den største elefanten i rommet
Xi Jinping skal ha planer om å besøke Vladimir Putin i neste uke. Kinas forhold til Russland vekker stor bekymring i en investorundersøkelse.
Velger 100 prosent inflasjon foran Putins krig
Stadig flere fra russisk middelklasse foretrekker 100 prosent inflasjon i Argentina fremfor å bli værende i president Vladimir Putins Russland.
Plogprodusent på Jæren gjenopptar eksport til Russland
Plogprodusenten Kverneland i Rogaland vil gjenoppta eksporten av ploger til Russland. De ansatte er ikke helt komfortable med situasjonen.
Russisk minister har eierandel i norsk bedrift
Russlands minister for utvikling av Det fjerne østen og Arktis, Aleksej Tsjekunkov, eier 3,25 prosent av aksjene i et lite, inaktivt norsk selskap.
– Snart blakk
Krig og sanksjoner tærer hardt på den russiske statskassen, og oligarken Oleg Deripaska hevder den er tom allerede neste år.
Vestlige sanksjoner har hatt begrenset effekt på russisk økonomi
Effekten av sanksjonene som er innført mot Russland etter invasjonen i Ukraina, er på langt nær så stor som det vestlige ledere spådde og håpet på.
Zelenskyj retter blikket mot Afrika
President Volodymyr Zelenskyj sier at Ukraina må sikre seg et tettere samarbeid med land i Afrika og Latin-Amerika for å kontre russisk innflytelse.