<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
underslag
Barnebarnet skal ha loppet bestemor (82) for millionbeløp
Påtalemyndigheten mener at barnebarnet gjennom nesten fire år bedro og underslo 1,1 millioner kroner. Fra sin egen bestemor. Nå må hun i retten.
Afrikas rikeste kvinne etterlyst av Interpol
Isabel dos Santos, kjent som Afrikas rikeste kvinne og datter av Angolas tidligere president Jose Eduardo dos Santos, er internasjonalt etterlyst av Interpol.
Politimann siktet for grovt underslag
En tidligere politimann i Møre og Romsdal er siktet for grovt underslag etter at han skal ha stjålet og solgt politiutstyr for flere hundre tusen kroner.
Ukrainsk sentralbanksjef etterlyst for underslag
Kyrylo Shevchenko trakk seg som sentralbanksjef for tre uker siden på grunn av helseproblemer. To dager senere var han etterlyst for underslag av 200 millioner hryvnia.
Siktet for å ha underslått 4,6 millioner kroner
En ansatt i Norsk Musikkråd ble i desember i fjor tatt med 20.000 dollar i kontanter på Gardermoen. Nå er han siktet for underslag av 4,6 millioner kroner.
Nei til EU-konto tappet via mobil
En tidligere LO-delegat og tillitsvalgt i Nei til EU, er tiltalt for underslag.
Bedragerisiktet gallerieiers selskap er konkurs
Et selskap eid av den kontroversielle kunstneren og gallerieieren John Erik Werner Jensen Hedemark er konkurs på grunn av ubetalte krav fra Skatteetaten.