<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
usaklig oppsigelse
Fikk sparken etter mobilbruk på jobb
Ansatte i to ulike bedrifter ble nylig oppsagt fra sin stilling på grunn av mobilbruk på jobb. Begge gikk til sak mot arbeidsgiver, og én av dem fikk jobben tilbake.
Ikke bare å sparke daglig leder
Det holder ikke nødvendigvis at vedkommende ikke retter seg etter styrets beslutninger, advarer Jens Kristian Johansen og Ingrid Kverneland Mogstad i Advokatfirmaet Hjort.
Er snoking oppsigelsesgrunn?
Er snoking i pasientopplysninger god nok grunn til å si opp en helsefagarbeider? Det skal Høyesterett i høst ta stilling til. 
Fikk oppsigelse etter karantenefravær
En Unibuss-ansatt fikk oppsigelse da han ikke kunne møte på jobb på grunn av karantene etter en utenlandsreise. Nå har han gått til sak mot Unibuss.
Hvor går grensen?
Boken til Skarning er full av eksempler på saker som har gått i både arbeidsgiver og arbeidstakers favør. Her er noen av dem.
– Si opp selv før du får sparken
– Ta heller initiativ til å slutte selv enn å kjempe mot arbeidsgiver, er Kvale-partner Nicolay Skarnings klare råd til ansatte som er i konflikt på jobben.
Utelot viktig informasjon i CV-en – vant frem i Høyesterett
En Oslo-restaurant sa opp en nyansatt servitør da det ble oppdaget at han hadde unnlatt å fortelle om et tidligere konfliktfylt arbeidsforhold. Nå har Høyesterett kjent oppsigelsen ugyldig.