<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
utleiebolig
Eiendom Norge har aldri sett maken til leieprisvekst
Leieprisveksten i Norges fire største byer er historisk sterk i fjerde kvartal, og Eiendom Norge både frykter og venter at veksten vil fortsette.
Høyt egenkapitalkrav på utleieboliger i Oslo har hatt liten effekt
Regjeringen mener 9 prosent rente er for tøff stresstest for husholdningene, og reduserer egenkapitalkravet til utleieboliger i Oslo. – Har hatt liten effekt.
Går mot perfekt storm i leiemarkedet
Færre vil eie og flere vil leie bolig, ifølge Nejra Macic i Prognosesenteret. Samtidig viser tall fra NEF at andelen sekundærboliger i Oslo fortsetter å falle.
Skattediskriminering kveler profesjonell boligutleie
Mener regjeringen alvor med en aktiv og helhetlig boligpolitikk, må det lønne seg å være seriøs utleier, skriver Ida Hjeltnes i Norsk Eiendom.
Sex, Kaski og Solvang – vi dauer
Kari Elisabeth Kaski (SV) tror åpenbart at det blir flere som vil eie og leie ut boliger hvis skatten på å eie utleieboliger (ofte sekundærboliger) øker. Det er til å daue av. 
Kostnadsboom gir utsettelse for utleieleiligheter
Steinar Moe har storstilt bygging av utleieleiligheter i Skien, men utsetter ytterligere utbygging etter at bygge- og rentekostnader har gått i taket.
Gahr Støre misset på straffe også