<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
verdsettelse
Sanner straffet de mange for å gi til de få
Jan Tore Sanners egne regnestykker viser at lettelsene i formuesskatten har gått til de få rikeste, mens alle med sekundærboliger har fått økt skatt.
Formuesskatten opp 88–122 prosent med Ap
Arbeiderpartiets forslag til ny formuesskatt betyr en fordobling av betalt skatt, viser en studie fra NTNU og NHH.
Advarer om samlivsbrudd i krisetider
Corona og skilsmisse kan være en katastrofal kombinasjon for aksjeeiere.  – Ektefellen ha krav på halvparten av verdien da bruddet inntraff, selv om aksjen siden den gang er  blitt verdiløs, sier Bull & Co-advokat. 
Aksjemarkedet – en lunefull fremtidsinvestering
Med litt flaks kan 2021 bli starten på en ny oppgangsperiode som kan vare noen år før neste krise kommer, skriver sjefstrateg Christian Lie i Danske Bank.
Stanser aksjonærkrangel om Hafslund
Begge parter i milliardkampen om Hafslund bekrefter at det ikke blir noen anke. Dermed sitter småaksjonærene igjen med 137,50 kroner aksjen. Det er 10 kroner mindre enn i tingretten.
Toppadvokat refser kommunen etter aksjekrangel
– Kommunen forsøkte å berike seg på bekostning av minoritetsaksjonærene. Mitt spørsmål er om dette er bra etisk opptreden fra kommunens side, spør Sigurd Knudtzon i Hafslund-saken.
Aksjekrangel kostet 40 millioner
Krangelen med småaksjonærene om prisen på Hafslund-aksjene kan ha kostet rundt 40 millioner kroner. Det er utgifter til advokater, sakkyndige og meddommere.