<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
viking venture
Tar et stort jafs av dansk tech
Etter å ha solgt hele porteføljen med børsnoterte selskaper til private aktører er Viking Ventures tilbake på børs. Nå blar de opp 60 millioner for en for en bit av danske Agillic. 
Kjøper stort i børsnotert fintech
Viking Venture står bak software-oppkjøp som EcoOnline, House of Control, Ørn og Mercell. Nå er investeringsselskapet blitt største eier i et nytt og ukjent finansselskap.
– Kan kjøpe kvalitet på børs til betydelig rabatt
Ny Viking Venture-struktur skal jakte B2B-programvareselskaper i vekst med stort internasjonalt potensial. Første investering er gjort.
– Akkurat nå er markedet litt utfordrende
Viking Venture har investert 560 millioner kroner i danske IT-selskaper. Men usikre tider kan forsinke planene om børsnoteringer eller salg.
Viking Venture flykter børsen
Viking Venture har tatt fire selskaper på børs, men er nå ute av alle etter kursras. – Vi mener man nå får bedre betalt av å selge og ta selskaper av børs, sier partner Jostein Vik.
Viking Venture kaster kortene i Norges første SPAC
Viking Venture opprettet den første SPAC-en i Norge. Ett år senere er den oppløst, ingen investeringer er blitt gjort og investorene får igjen pengene med renter.
Viking Venture rømmer Oslo Børs
Programvareinvestor Viking Venture har på kort tid solgt seg ut av tre av fire selskaper det var med å ta på børs. – Det er alltid interesse rundt selskapene våre, sier partner Joar Welde.