<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
vin
Kong Charles' vineksperts beste tips
Man kan bruke én type vinglass til all vin, og Norge kan bli et vinproduserende land. Kapital har møtt en av verdens mest respekterte vinskribenter.
Odfjell-brødre investerer i Bordeaux-vingård
Familien Odfjell har drevet vinproduksjon i Chile i flere tiår. Nå kjøper brødrene Laurence W. og Carl Fredrik Odfjell seg inn i en vingård i Bordeaux.
– Det var ikke for smakens skyld jeg ble spurt. De ville bare bruke ansiktet mitt
Det som startet som kortlevde PR-stunt på 2010-tallet har utviklet seg til business for Sigurd Wongraven og kunst for Sondre Lerche.
Milliardær satser skyhøyt på rosévin
En britisk milliardær har gjort Château de Berne til en av de største vinprodusentene i Provence – og til en luksuriøs turistdestinasjon.
Venter sterk vekst for britisk vin etter skroting av EU-regler
I Storbritannia forventer man at lemping på EU-regler kan løfte den britiske vinindustrien med over 2,5 milliarder kroner. 
Krise for vingårder i USA etter bankkollaps
Bankkrisen sprer seg til vinindustrien i California, USAs største vinområde. Flere tusen vingårder får ikke tilgang til pengene sine.
Fengslet etter århundrets største vintyveri
To personer er fengslet i Spania etter å ha begått det som omtales som århundrets største vintyveri fra en Michelin-restaurants vinkjeller.