<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
vladimir putin
Skal møte Putin
Indias statsminister Narendra Modi skal neste uke møte Russlands president Vladimir Putin i Moskva.
– Én telefon kan stanse krigen
Finlands president Alexander Stubb hevder Russland nå har blitt så avhengige av Kina at president Xi Jinping kan avslutte Ukraina-krigen med bare én telefonsamtale.
– En trussel for Vesten – uten sidestykke
USA er ganske sikre på hva Russlands president Vladimir Putin gjør i Nord-Korea, men geopolitisk ekspert advarer amerikanerne mot å forsømme problemet.
– Russland må betale
Kreml reagerer sterkt på at Ukraina får låne 50 milliarder dollar med sikkerhet i russiske midler, men EU lar seg ikke skremme.
– Vil skvise mest mulig ut av Putin
Kina fremmer tøffe krav for å inngå en avtale med Russland om gassleveranser via Power of Siberia 2-rørledningen. Ekspert mener Gazprom er tvunget til å gå med på dem.
Nærmer seg løsning: Vil sende profitten av fryste russiske eiendeler til Ukraina
G7-landene jobber med å signere en avtale som vil legge grunnlaget for å bruke overskuddet av fryste russiske eiendeler til å fôre krigsinnsatsen i Ukraina.
– Han er absolutt ikke korrupt
President Vladimir Putin vil ha tettere kontroll med krigsutgiftene, og har utpekt økonom Andrej Belousov som ny forsvarsminister.