<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
vladimir putin
Russer på grensen: To timers kø for å komme inn i Norge
Det er lang kø av biler som vil inn i Norge fra Russland også søndag. Ingenting tyder på at russerne har begrenset utreisemulighetene.
Tsjetsjenias leder tar til orde for bruk av taktiske atomvåpen i Ukraina
Tsjetsjenias leder Ramzan Kadyrov tar til orde for bruk av såkalte taktiske atomvåpen i Ukraina.
– Han er både varulv og keiser
En mer enn 250 siders advarsel mot Vladimir Putin og hans politiske prosjekt. – Vår tids fascisme, mener forfatter Aage Borchgrevink.
Putin signerer dekret – annekterer to ukrainske regioner
Putin har signert et dekret som anerkjenner uavhengighet i de to ukrainske regionene Zaporizjzja og Kherson. En markering med annektering av de to gjenværende distriktene vil finne sted i Kreml kl. 14.00 i dag norsk tid. 
UD: Norge fordømmer Russlands planer om annektering av ukrainske områder
Norge fordømmer Russlands planer om å innlemme fire ukrainske regioner som en del av Russland, sier utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap).
Høyre og FrP vil stenge grensen til Russland
Finland har besluttet å stenge grensene for russiske statsborgere med innreisevisum. Nå mener Høyre og FrP at Norge bør gjøre det samme.
Putinist-stempling skader strømdebatten
Listen over nedsettende karakteristikker på meningsmotstandere i strømdebatten begynner å bli lang, skriver Anders T. Frøvig.