<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
volatilitet
Hvordan blir et dopingfritt aksjemarked?
2022 har startet turbulent med kursfall og store kurssvingninger i aksjemarkedene. Som sykkelsporten skal aksjemarkedet snart bli dopingfritt. Hva betyr det for deg som investor?
Opp og ned på Wall Street
Etter en volatil onsdag, fikk USA-børsen en etterlengtet rekyl torsdag. Boeing og Snowflake gjorde det særlig bra, mens Apple-kursen falt.
Putin kommer med stikk til kryptovaluta
I et intervju diskuterer Russlands president Vladimir Putin usikkerheten rundt kryptovaluta som betalingsmiddel.
Venter større svingninger
Kinas situasjon, høy prising og at den økonomiske veksttakten topper ut kan skape børsvolatilitet, ifølge Beate Bredesen i SR-Forvaltning.
Ny retning i Europa kan indikere korreksjon i aksjemarkedene
Generelt er stemningen blant investorer i Europa den beste på 3,5 år. Én faktor indikerer imidlertid at det kan gå mot økt volatilitet – og korreksjon i aksjemarkedene.
Ingen tro på sterkere krone
Kronen styrker seg ikke lenger «som normalt» på høyere oljepris eller utsikter til høyere rente. En helt annen faktor er blitt viktigere.
Regningen etter Trump kan bli høy
Joe Biden er en erfaren politiker og en handlekraftig mann. Hans første og viktigste jobb som president er å rydde opp etter Trump. Det kan bli veldig dyrt for investormarkedet.