<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
vy
Overskudd for Vy etter to negative år
Med passasjervekst kunne Vy i fjor levere et årsresultat på 133 millioner kroner etter skatt. Økte priser på elektrisitet og drivstoff trakk resultatet ned.
Vy sluker Flytoget i ny togplan
Vy sluker Flytoget i ny togplan. I Vys skisse for togtilbudet de neste ti årene er Flytoget strøket fra kartet. Arrogant, mener Flytoget.
Vy kan få togtrafikken på Østlandet alene
En planlagt oppdeling av togtilbudet på Østlandet kan bli lagt til side. Regjeringen ønsker nå at Vy leverer et tilbud på hele trafikken.
Det handler om kundeopplevelse, ikke stål og skinner
Hemmeligheten til Flytoget har aldri vært tog eller skinner, men opplevelsen for passasjerene, hevder kommunikasjonsdirektør Ida Marie Fottland.
Både Vy og Flytoget jobber for kundenes beste
Det er andre faktorer enn bedriftskultur som forklarer forskjellen i kundetilfredshet, skriver Vys kommunikasjonsdirektør, Marius Holm.
Vy + Flytoget = sant?
Politikere og fagbevegelse vil slå sammen Vy og Flytoget. Fra et kundeperspektiv er dette en særdeles dårlig idé, skriver Pål Silseth og Bengt Lorentzen.
Nesten 1.000 innstilte togavganger i år
Siden årsskiftet er minst 965 togavganger blitt innsikt på grunn av feil på togene, viser tall Dagsavisen har fått av Bane NOR.