<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
watrium
Dobbel Fredrik har hentet 850 millioner
Fredrik Kongsli og Fredrik Bysveen er gründere i et nytt, norsk private equity-miljø. De stiller med velfylt krigskasse og suksessgründere som rådgivere.
Henter 57 millioner til internasjonal vekst
– Overskudd på kort sikt har ikke vært et mål for oss, fastslår Kezzler-sjefen. Investinor og DNV er nye investorer når sporingsteknologiselskapet henter 57 millioner kroner.
Beholder alt i fond
En av Norges rikeste kvinner, Margaret Boel Garmann i Oslo, tjente 197 millioner kroner på sin portefølje av aksje- og obligasjonsfond i fjor.
Posisjonerer Watrium for det grønne skiftet
Med en tredjedel av aksjene i PE-forvalteren HitecVision har Watrium tro på at energiovergangen fra olje til grønnere energikilder skjer med nettopp HitecVision.
Herkules-investorer satser stort på srilankiske utviklere
Srilankiske 99x har 350 utviklere på lønningslisten og omsetter for over 100 millioner kroner i Norge. Nå trer flere profilerte investorer inn på eiersiden.
Satser 150 millioner på e-helse
– Sensio har et fantastisk utgangspunkt for å bli en betydelig, europeisk aktør, sier styreleder Kai Jordahl. Nå henter selskapet kapital til internasjonal ekspansjon.
Watrium med i verdens største medtech-emisjon
Kahoots storaksjonær SoftBank tok den største delen av det som omtales som «verdens største private emisjon i et medtech-selskap». Men også Wilhelmsen-familiens Watrium forsynte seg i emisjonen på 5,5 milliarder kroner i CMR Surgical.