<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
wisting
Hammerfest-ordfører skuffet over Wisting-stans
Ordfører Terje Wikstrøm (Ap) i Hammerfest kommune er skuffet over at beslutningen om å investere i oljefeltet Wisting utsettes fra Equinors side.
Guri Melby ber Erna Solberg bli med på å stanse oljefelt
Venstre-leder Guri Melby kommer med en direkte utfordring til sin gamle sjef om å skrote det omstridte Wisting-feltet. Men Høyre sier nei.
Aker BP og Equinor fordeler gigantprosjekter mellom seg
Aker BP sikrer seg nå regien for hele den kommende Noaka-utbyggingen i Nordsjøen, mens Equinor har sikret seg det samme på Wisting i Barentshavet. Vi ser nærmere på hvordan de to aktørene har posisjonert seg.
Nytt oljefelt verdt 40 milliarder for staten, Equinor og Aker BP
Konsekvensutredningen for det nye oljefeltet Wisting i Barentshavet er klart. Gjennom fusjonen med Lundin kommer Aker BP seg inn i feltet som blir den neste store utbyggingen etter Johan Castberg-feltet.
Equinor blir operatør også i driftsfasen av Wisting-feltet
Equinor og Lundin Energy inngått en avtale om å videreføre Equinors operatørskap til også å gjelde driftsfasen av Wisting-feltet. 
FEED-kontrakt gir Aker Solutions 350 millioner kroner
Equinor har i dag signert en FEED-kontrakt med Aker Solutions med verdi på 350 millioner. Avtalen inkluderer en gjennomføringsopsjon beregnet til 8 - 12 milliarder kroner.
Lundin satser milliarder på Wisting: Taus om hvem som skal drifte det
Oljeselskapet Lundin melder om at utbyttet skal opp og at de satser nye milliarder i Barentshavet. Om de også vil drifte det nye oljefeltet i Barentshavet er de tause om.