<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
xxl
Nytt dundrende underskudd
XXL fortsetter den negative trenden, og har tapt 783 millioner kroner så langt i år.  Konsernet tror markedet forblir utfordrende i tiden fremover.  
Nasking sender butikkaksje hodestups
Verdens tredje største sportsutstyrkjede skuffet stort i andre kvartal. Tirsdag ettermiddag var aksjen ned med 24 prosent.
XXL-lagersjefen eide aksjer for 280 millioner – nå er de verdt 3 millioner
Da lagersjef Geir Nielsen satte i gang byggingen av en gigantvilla på Nordstrand, var XXL-aksjene verdt 280 millioner. Nå er hans aksjer verdt 3 millioner kroner, samtidig har han et stort boliglån.
Storaksjonær «trikset» seg unna kjempesmell
Altor måtte garantere for XXL-emisjonen, noe som kunne utløst et pliktig bud 150 prosent over dagens kurs. Oppkjøpsfondet fant imidlertid en kreativ løsning på problemet.
Liten tro på norsk fråtseri
Varehandelsaksjene gikk som en hockey-kølle på børsen frem til snøballen av rentehevinger og dårligere kjøpekraft begynte å rulle. – Det kommer fortsatt til å være tøft, sier analytiker Håkon Fuglu i SEB.
Investtech advarer: – Det er ingenting positivt å si om aksjen
– Risikoen er høy og her er det lett å gå på en smell, sier Geir Linløkken i Investtech.
Gjør kriseemisjon – konsernsjefen eier ingenting
Selv med blodrøde tall og kriseemisjon er planen klar. Den nye konsernsjefen dobler innsatsen og går til krig mot konkurrentene. Samtidig eier han ingen aksjer.