<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
zuckerberg
Ser muligheter innenfor geotermisk energi
Toppsjef Tore Bergan tror geotermisk energi blir en viktig del av det grønne skiftet. Zuckerberg har allerede investert i sektoren.
Full fest for teknologiaksjene – tross høring i Kongressen
Rekordrask coronasmitte, økt dødelighetstrend, nøytral rentebeslutning og grilling av tek-sjefene satt ikke en stopper for kursfesten på Wall Street i dag. 
Zuckerberg oppmuntret etter møte med Macron
Zuckerberg presenterer ny Facebook-visjon
Facebook-sjef Mark Zuckerberg presenterer sin nye visjon for selskapet der personvern og kryptering skal stå i fokus.
Mark Zuckerberg snakket opp aksjekursen
Facebook-investorene likte det de hørte fra Mark Zuckerberg i Kongressen. Selv om han fikk et par vanskelige spørsmål, som fikk han litt ut av balanse, snakket han aksjekursen rett opp igjen over 5 prosent, tilsvarende nesten 200 milliarder kroner i børsverdi.
Mark Zuckerberg fortsetter høringen
Utspørringen av Facebook-sjefen Mark Zuckerberg i Kongressen fortsetter her direkte fra kl. 16:00. Sendingen kan bli avbrutt av Breaking News.
Mark Zuckerberg blir grillet av Ted Cruz
Mark Zuckerberg ble grillet av senator Ted Cruz. Det var ikke alt han klarte å svare på, for eksempel om han visste om noen av de 15 - 20.000 moderatorene hadde støttet en presidentkandidat.