<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Arne Kvale foreslått som nytt styremedlem

En aksjonærgruppe har forslått Solgt.no-gründer Arne Kvale som nytt styremedlem i Lumi Gruppen.

Publisert 17. apr. 2023 kl. 11.04
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 111 ord
NY STYREPLASS? Arne Kvale er forslått som styremedlem i Lumi Gruppen.  Foto: Eivind Yggeseth

 

En aksjonærgruppe i Lumi Gruppen som representerer mer enn 10 prosent av selskapets utestående aksjer har ved brev til styret anmodet om at Arne Kvale velges til nytt styremedlem. Aksjonærene ønsker å erstatte Frode Eilertsen med Kvale, kommer det frem i innkallingen til generalforsamlingen. 

Solgt.no-gründerne Arne Kvale og Shafi Adan kjøpt seg i høst opp i privatskoleselskapet, og ble den sjette største aksjonæren gjennom investeringsselskapet deres «Vi Ønsker Styreplass» med en eierandel på 3,52 prosent.

Ifølge TDN Direkt fremgår det også i innkallingen til generalforsamlingen at styret ønsker at de gis fullmakt til å utstede nye aksjer med samlet pålydende verdi tilsvarende inntil rundt 10 prosent av selskapets aksjekapital.