<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Flytopper: – Det er litt strekk i laget

Publisert 31. jan. 2023 kl. 17.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 67 ord
31.01.2023 Avinor-sjef Abraham Foss og bemanningsgründer Espen Høiby, adm. dir. i AAP Aviation, er gjester i sendingen for snakke om luftfarten i 2023. De to ser et strekk i laget blant flyselskapene, der noen sliter mens andre gjør det bra. Vi snakker om hvordan næringen skal klare å blomstre etter pandemien, om man får nok bemanning til sommeren og om en resesjon vil treffe næringen mindre hardt enn andre.

Avinor-sjef Abraham Foss og bemanningsgründer Espen Høiby, adm. dir. i AAP Aviation, er gjester i sendingen for snakke om luftfarten i 2023. 

De to ser et strekk i laget blant flyselskapene, der noen sliter mens andre gjør det bra. Vi snakker om hvordan næringen skal klare å blomstre etter pandemien, om man får nok bemanning til sommeren og om en resesjon vil treffe næringen mindre hardt enn andre.