<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Flytopper i krisemøte: Oppsiktsvekkende brev ble ikke sendt fra Avinor før valgdagen

– Vi har ikke grunnlag for å hevde at man utsatte oversendelsen av dette oppsiktsvekkende brevet til valgdagen bevisst, men man har i hvert fall en utfordring hva gjelder formalitetene. Det sier NHO Luftfart, som tirsdag har krisemøte hos departementet.

Publisert 19. sep. 2023 kl. 12.01
Oppdatert 19. sep. 2023 klokken 16.02
Lesetid: 5 minutter
Artikkellengde er 1012 ord
FOR DYRT: Flyselskapene mener Avinor kunne inflasjonsjustert avgiftene. NAS-sjef Geir Karlsen, Widerøe-sjef Stein Nilsen og SAS-topp Kjetil Håbjørg tar derfor med seg NHO Luftfart-sjef Erik Lahnstein til samferdselsminister Jon-Ivar Nygård. Ivan Kverme