<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norwegian-aksjen tester viktig nivå

Norwegian-aksjen tester viktig, teknisk støtte. Hva nå?

Publisert 10:55 22. mai 2024
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 141 ord

Den stigende sekundærtrenden ble brutt allerede i første halvdel av april og etter bruddet på den tekniske støtten på 16-nivået har Norwegian-aksjen testet den viktige tekniske støtten på 14,46-nivået og ned mot intradag lav på 14,24-nivået . Brudd på dette nivået vil utløse salgssignal som i første omgang kan åpne for fall mot 200 dagers glidende gjennomsnitt og kanskje 13,40-nivået.

RSI ligger under 50-nivået og den fallende trendlinjen i RSI-chartet. For å signalisere en mulig vending opp må RSI snu opp og bryte den fallende trendlinjen og 50-nivået.

Se hele den tekniske analysen av Norwegian-aksjen i videoruten over.

Flere tekniske analyser

Denne kommentaren og den tekniske analysen skal ikke anses som investeringsrådgivning og Finansavisen er ikke ansvarlig for eventuelle tap som måtte oppstå som følge av investeringer foretatt på basis av denne kommentaren.