<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
– Gode muligheter i en krise
Rekordmange startet eget selskap i coronaåret 2020. Abdi Guleed tror på milliardomsetning og børsnotering for sitt nystartede Empida. 
Søndagens aksjetips – med Kahoot! og MPCC
Det er rom for videre oppgang på Oslo Børs, men det kan nå være i ferd med å bremse litt opp. Det kan det også være i ferd med å gjøre for MPCC-aksjen, mens Kahoot-aksjen ser litt skummel ut. 
– Jeg trodde jeg skulle dø der og da
– Jeg orket nesten ikke gå opp trappen hjemme. Jeg ante ikke hvilken ukedag det var. Og jeg oppførte meg som en drittsekk, sier seriegründer Kenneth Dreyer.
BI går inn i innovasjonsselskap
Kongsberg Innovasjon og Handelshøyskolen BI vil dyrke frem flere norske eksportsuksesser gjennom satsing på skalering. 
– Det er mange investorer som er skeptiske til gründere med minoritetsbakgrunn
Olivier Mukuta er krigsflyktningen fra Kongo som ble gründer i Norge. Målet er å bli like store som Kahoot, men på sikker pengeoverføring til utlandet.
– Varene selger i praksis seg selv mens vi sover, og vi har marginer på mellom 30 og 40 prosent
Barndomskompisene fra Nittedal snappet opp en forretningsmodell hos Amazon, en mulighet nesten ingen i Norge kjenner til. – Vi tjener penger mens vi sover, sier Vikingstrength-gründer Erik Almendingen.
Han kan gjøre CO2-utslipp om til supermaterialer
– Hadde det fantes en Elon Musk da den første bilen ble produsert, ville vi ikke hatt fossile biler i det hele tatt, sier gründer Jan Sagmo som skal tjene penger på CO2.