<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Musk fikk tvillinger med toppleder i eget selskap

Flere internasjonale medier melder at Elon Musk fikk tvillinger med en leder i et av hans egne selskaper i fjor. Nå har han ni barn med fire kvinner.

Publisert 7. juli 2022 kl. 08.27
Oppdatert 7. juli 2022 klokken 08.46
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 206 ord
Shivon Zilis, direktør i Neuralink, og Elon Musk, adm. direktør i Tesla Flickr/Bloomberg

Elon Musk fikk i november 2021 tvillinger med Shivon Zilis, ifølge rettsdokumenter Business Insider har fått tilgang på.

Det var bare få uker før han fikk sitt andre barn med Grimes, som har fått det klingende navnet Exa Dark Sideræl. Sideræl ble imidlertid født av en surrogatmor. 

Zilis er en av topplederne i Musks nevroteknologiselskap Neuralink. Selskapet utvikler små chipper som skal implanteres i hjernen og koble sammen mennesker og datamaskiner.

Hvilke av de mest populære aksjene på Wall Street bør du satse på nå?
GameStop, Tesla, Amazon eller Apple? Hvilke av de mest populære aksjene på Wall Street bør du satse på nå?

Grunnen til at nyheten nå brast var at foreldrene ville endre navnene så Musk ble etternavnet og Zilis ble en del av mellomnavnene. CNN kan bekrefte Business Insiders funn gjennom andre rettsavgjørelser med Musk og Zilis' signaturer. Søknaden ble sendt inn i april 2022 og godkjent i mai.

Zilis har vært knyttet til Musk helt siden minst april 2016, ifølge LinkedIn. Da ble hun rådgiver for OpenAI. Deretter jobbet hun for både Tesla og Nerualink fra mai 2017 og jobber nå som driftsdirektør i Neuralink. 

Totalt har nå Musk ni barn med fire forskjellige kvinner. Tesla-toppen var gift med Justine fra 2000 til 2008 og fikk tvillinger i 2004 og trillinger i 2005. De siste årene har han fått to barn med artisten Claire Boucher, bedre kjent som Grimes, hvorav ett var med surrogatmor. 

Verken Zilis eller Musk ønsker å kommentere saken.