<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Fortsatt lavere etterspørsel – nå skal det snu
Bankene har meldt om lavere etterspørsel etter boliglån de siste tre kvartalene, men nå skal trenden snu, ifølge bankene selv.
Siste nytt fra Politbyrået
Full retrett fra Plan og bygg: – Det er full kollaps
Plan- og bygningsetaten i Oslo gjør full retrett, og vraker sin egen veileder etter i fem år å ha gitt borgere og eiendomsutviklere byggeavslag på feil grunnlag. 
Slik selger de rike på grensen av loven
Sem & Johnsen markedsførte Røkke-eks Anne Grete Eidsvigs luksusvilla i månedsvis uten at den offisielt var for salg. Og flere andre. – I strid med god meglerskikk, sier Finanstilsynet.
Milliardær-seier i strandsonen
Richard Andvord ble truet med bøter fra Oslo kommune om han ikke fjernet steinmuren på egen strandtomt. Nå er muren erklært lovlig, og kommunen må ta advokatregningen.
Brauten kjøpte Oslo vest-bolig
Erling Braut Haaland har kjøpt ny leilighet på Frogner i Oslo under et år etter at han kjøpte milliardærleilighet på Sommerro.
– Boligmarkedet er ikke friskmeldt
Tallene for nyboligmarkedet første kvartal 2024 viser en utflating av salg og igangsetting på et nivå som er halvparten av boligbehovet.