<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norsk-tysk energipartnerskap under energiomstillingen

Høye gassleveranser gjorde at Norge i 2022 for første gang var blant Tysklands 10 største leverandørland. Dette understreker Norges pålitelighet som partner til forbundsrepublikken under energikrisen. De økte gassleveransene gjorde også Tyskland til Norges største eksportmarked. Det blir nå viktig å arbeide for å gjenskape denne suksessen innenfor fornybar energi.

Publisert 8. sep. 2023 kl. 14.46
Lesetid: 3 minutter
Artikkellengde er 523 ord
Trenger hydrogen: Tyskland, og ikke minst tysk industri, har behov for store mengder hydrogen, og landet åpner nå opp for blått hydrogen fra Norge. Bilder viser et av industrigiganten BASFs anlegg. Foto: BASF