Oppryddingen fortsetter


Dagens tema ble stengt fordi det over tid hadde fjernet seg langt fra det de fleste forbinder med et børs- og aksjeforum. Det gjorde også saken klarere og beslutningen enklere at flere deltagere forulempet Hadia Tajik på det groveste i en tråd på forumet forrige helg. Tråden ble slettet så fort vi ble oppmerksomme på den og de som stod bak dette ble selvfølgelig også utestengt.
Vi ønsker ikke denne typen innlegg på noen av våre forum og beklager selvfølgelig også det inntrufne, spesielt overfor Hadia Tajik, men også overfor de som ble eksponert for denne tråden.
Deltagere på Dagens tema hadde problemer med å overholde reglementet, men i tillegg var det mangel på god folkeskikk hos mange av de som ytret seg på dette forumet. Temaene som ble diskutert hadde etter hvert heller ikke så mye med børs og aksjer å gjøre. Mange (de fleste) av deltagerne på Dagens tema deltok heller ikke på noen av de andre forumene.
De deltagerne som hovedsakelig ytret seg på Dagens tema vil umiddelbart bli utestengt hvis de forsøker å opprettet tråder, som man tidligere bare fant på Dagens tema, på andre forum under Finansavisen. Vi ser at noen har forsøkt dette de siste par dagene, og disse vil nå bli slettet fortløpende - og trådstarterne utestengt.

Redigert 18.01.2021 kl 22:12 Du må logge inn for å svare