Straks rekyl


Ikke glem denne perlen, notert i 2020,kraftig overtegnet.
Emisjonen i februar 2021 var på 10,50 pr aksje.
Pareto har kjøpsanbefaling med kursmål 11,50
Jeg tror denne skal 3 dobles i 2022.
Redigert 11.01.2022 kl 14:52 Du må logge inn for å svare

Har troa på denne. Q4 blir spennende. Det går rette veien sakte med sikkert, Kursen er på etterskudd, men vil komme.
Casper81
11.01.2022 kl 14:43 4723

Enig, Januar i fjor lå den i 11,75.
De har et enormt marked foran seg

Håper dere har rett mhp utsiktene for 2022, men synes lite positivt skjer om dagen.

Hva i granskauen skjer her.
Noen nyheter jeg har gått glipp av?

Sitter veldig rolig i båten her. Kommer denne, og når blodet flyter er det som regel gode muligheter.

Sitter veldig rolig i båten her. Kommer denne, og når blodet flyter er det som regel gode muligheter.

Fin nedgang i dag! Jeg er veldig glad i strategien men ser at det kan by på problemer å opprettholde vekstpotensialet fremover. Men selskapet tjener penger og har god organisk vekst. Markedet er jo også fragmentert så her kan det skje mye fremover. Jeg tenkte å fylle på i dag - men det er jo så mye som frister.

Selv sitter jeg i mest utbytteaksjer og har denne som krydder i porteføljen. Når man ser på ordreloggen https://bors.e24.no/#!/instrument/MRCEL.OSE/orders så er store kjøpsposter nedover. Tror de som har tatt noen lodd i dag gjør det bra fremover.

Ser at denne faller ytterligere ifbm generelt børsfall. Skal vi under 4?

Jeg bare venter videre i denne, tall kan skape rally her. Ligger jo helt sykt lavt i forhold til utsiktene fremover. Kjøper med begge henda når ytenden snur.

Interessant avslutning i dag. Opp neste 10%. Stor omsetning.

Nå kan det se ut som bunnen er nådd her. Opp på litt volum i dag, går mot Q4 og kanskje overranskende godse tall. Jeg tror MRCEL er litt som ARR. Selskapet er betydelig piggere enn dagens kurs tilsier. Tror denne kan bli sterk fremover etter ørkenvandring en stund nå.

Det kjøpes hardt her nå, står foran kraftig oppgang.

Handles nå 80 % under ferskt kursmål. Selskapet har vært rolige etter en del oppkjøp, men tror de kan overraske mange i tida som kommer. Ble ikke den nyttårsraketten mange spådde, men det er saftig oppside her om de holder hva de har guidet de neste årene.
heilo888
10.02.2022 kl 16:44 3494

Når er det Q4 presentasjon?

Jeg er fortsatt meget optimistisk her, skal bli en glede å høre fra selskapet igjen. har vært tyst gjennom hele fallet fra 9 kroner. Det så svært oppløftende ut og etter det jeg vet er det ingen grunn til at det ikke skal fortsette sånn fremover.

Er også meget optimistisk her, kan fort gå noen titalls prosenter dersom ting klaffer.

Glenernie Capital har passert 5% eierandel. Ref. Flaggmelding 16.feb.

Hvordan det står til her gleder jeg meg til å høre. Har bommet stygt med inngang her, men ser ikke helt at det ikke skulle komme en bratt oppgang her om de er i rute med de oppkjøpte selskapene? Fra dagens kurs kan det vel umulig være mye nedside?

Er endelig salgssiden borte her? Doblingskandidat på relativt kort sikt om de klinker til med en bra Q4 rapport og bekrefter at de er i rute.

Fortsatt noen som selger, men hva er fundamentalt annerledes for MRCEL nå enn for fire mnd siden? Ingenting... Kan ikke skjønne annet enn at rekylen kan bli voldsom, dersom det ikke kommer frem noe nytt negativt ved Q4 om to dager. Stille som østers fra selskapet, så skal bli godt å se hva de legger frem. Nedsiden må vel være begrenset herfra? Er det noen som kjenner selskapet godt, som kan by på noe informasjon? Har jo gjort oppkjøp og skal være i god posisjon for vekst og god inntjening fremover.

Det som er forskjell fra 4mnd siden er: reduksjon i pengetrykking, økte renter. MRCEL har jo definert en vekststrategi med videre oppkjøp. Ikke alle av disse oppkjøpene kan finansieres over drift + lån. Når kapitalmarkedet blir strammere så vil strategien bli vanskeligerer å oppnå. Organisk vekst går ikke like fort.

Det som er fokus i Q4 er å få integrasjonen av kjøpene på skinner (ikke alltid like lett). Men MRCEL begynner å få en bra størrelse nå så om vi kunne fått ett oppkjøp til før sommeren så viser de iallefall vilje. Men om det blir opptrykking av nye aksjer som bytte for nytt selskap er lite trolig nå når kursen er så lav. De har også jobbet mye med sin nye "Procure-To-Pay" løsning så en melding om pilot brukere på denne er positivt.

Ellers er det svært beskjeden omsetning i FRA, TYS og SPA. Her har de oppkjøpsplaner og så får vi se hvordan finansieringen vil være fremover.

Den underliggende driften av selskapet syns jeg har vert veldig bra hele tiden men "vekstaksjer" er ikke akkurat populært i disse tider. Tror ikke på noen bonansa fremover. Jeg akkumulerer på disse nivåene. Satser på 26-27% driftsmargin. Klarer de dette samt konsolidere tidligere oppkjøp + ferdigstille Procure-To-Pay så tror jeg resten av året blir bra.
Redigert 22.02.2022 kl 19:47 Du må logge inn for å svare

Da er Q4 tallene på plass.

-Our focus is on profitable organic growth in our five core markets in Norway, Sweden, Denmark, Finland, and the Netherlands. We will be working to bring both existing and new customers onto a new and common product platform and expect this to both save costs and generate new revenue opportunities. We see the potential to more than double ARR in our existing businesses from 2020 to 2025, says CEO Terje Wibe in Mercell.

Da satser de på stabil og lønnsom drift i kjernemarkedene og kutter videre oppkjøp. En skal vel ikke se bort fra at denne raser under 4 hvis vi får en sell-off fra start.

Tallene var meget oppløftende og hadde på en normal børsdag sendt MRCEL i været. Nå vet jeg hvor jeg skal akkumelere på disse latterlige nivåene.
Casper81
24.02.2022 kl 09:18 2571

Ja nå tror jeg det kan være tidenes inngang, sterke resultater, fått snittet kraftig ned nå :-)

Jeg måtte plukke noen jeg også. 3.82.
RLB76
24.02.2022 kl 09:53 2493

Det negative momentet ser ikke ut til å avta i denne, skal vi se 2 tallet også?

Fallet er ganske utrolig mtp tallene og guidingen. Jeg kan ikke forstå at du hopper ut av denne nå, det må være en enormt god inngang på sitt sikt.

126 % omsetningsøkning men reagerer ned. Tidenes mulighet nå?
Casper81
24.02.2022 kl 11:19 2371

Ja dette er kanskje tidenes mulighet, skulle gjerne hatt enda mere og skutt inn her, men er nokså godt lastet
Casper81
24.02.2022 kl 13:22 2273

At man skulle få kjøpt for 3,50 det hadde jeg aldri forestilt meg, bare og legge den i skuffen nå og håpe at "verden" roer seg så fort som mulig.

Utrolig lav nå Mercell
Casper81
24.02.2022 kl 13:51 2212

Ja på lang sikt vil nok dette være en virkelig gullgruve, men er viktigere ting som skjer i verden akkurat nå.

Ja, det er trist det som skjer i Ukraina idag. Vi får håpe for fred. Kan bli bra med rekyl i Mercell i fremtiden når ting blir normalt igjen
Casper81
24.02.2022 kl 14:14 2155

Ja det er dessverre underordnet, men skal man investere på børsen nå, så vil jeg tro mercell kan være vanvittig bra og ha liggende i skuffen, er nok falt vel mye i dag mtp på resultatene som kom i dag, og kanskje vil vi få en liten oppsving allerede i morgen, er nok alt for hardt straffet tror jeg.

Hvilke tall var det du likte?

Det jeg syns var bra er at de vil få kunder over på den nye plattformen i Q1-22. Ellers var det svært høye driftskostnader men dette er av forbigående karakter (ifbm innfusjonering). Så Q1-22 vil vi forhåpentlig se bedre tall. Det er tatt store avskrivninger på dette året - så ser neste år mye bedre ut.
Kalle777
24.02.2022 kl 15:07 2091

Reaksjonen på en fullskala invasjon i Ukraina kommer som lyn fra klar himmel da det bare ble forventet en invasjon i utbryterregionene i Øst. Putin har klikket fullstendig og angriper hele landet for å skape nytt regime. Det vil si at store deler av verden er nødt til å kjøre knallharde sanksjoner som igjen kommer til å gi blodrøde tall på alle børser.
Redigert 24.02.2022 kl 15:08 Du må logge inn for å svare

Rapporten ser jo bra ut, så krysser fingra for en rekyl opp i morgen, jeg kjøpte nå.

Rapporten ser jo bra ut, så krysser fingra for en rekyl opp i morgen, jeg kjøpte nå.