De mange SMÅ, må ta et grep for å løfte KOA til å bli STOR!!


De små må mobilisere i KOA, slik at vi får slutt på denne manipuleringen av KOA. I dag er en unik mulighet til å kjøpe mer. Ikke selg til de store, men kjøp mer hvis du har mulighet. La oss gjøre slik de gjorde i Gamestop, de små må vise at de kan påvirke, men da må vi stå sammen. La oss gjøre KOA til en Gamestop aksje, vi gir oss ikke før den står i Kr. 50.
Redigert 24.01.2022 kl 16:10 Du må logge inn for å svare

Veldig gjerne. Men hvordan organisere noe slikt og stole på at nok stiller opp?
Bull00
24.01.2022 kl 17:20 8285

Geez.. Du får ikke til en squeez i noe som er shorta typ 0.5%
Bull00
24.01.2022 kl 17:20 8462

50kr er for øvrig helt hodeløst kursmål også

Gamestop aksjen gikk på et år opp nærmere 4000% I dag prises selskaper som ikke tjener penger før om ti år til milliarder av kroner. Alle skal på børs, og har du en tappekran og et mikrobryggeri så er det bare å fylle ut børspapirer. Det er ville tilstander om dagen, men i KOA som tjener penger, får ordre på ordre på hundrevis av millioner kroner, gjør sunne omstruktureringer, får snart pengebingen full av friske cash til til bruk av tilbakekjøpet av aksjer og kanskje utbytte, er super bra posisjonert i et markedet som skriker etter biler (det skal lanseres 120 modeller bare i 2022) og kommer til å redusere betrakeltlig med gjeld…..SKAL DET VÆRE EN AKSJE SOM FALLER SOM EN STEIN PÅ BØRS??? Dette er et spill for galleriet, og hvis ikke de små gjør noe sammen så vil dette bare fortsette. SELVSAGT kan kursen komme opp til kroner 50. Hva er argumentene for at den ikke skal opp dit?

Haha… Der er jo ikke registreret nogen short i KOA… Det er der ikke nogen der tør. KOA er Børsens røverkøb lige nu… I min optik er det bare at holde fast, så bliver man belønnet x 2 i år…
Redigert 25.01.2022 kl 01:41 Du må logge inn for å svare
Bull00
24.01.2022 kl 23:33 8121

Hva i all verden er likheten med gamestop og Koa? Du vet over hodet ikke hva du snakker om. Hvor får 50kr fra? Bare et pent, rundt tall?

For det første er tallet 50 bedre en 00, eller hva sier du Bull00?
Det er heller ingen som har dratt likhet mellom Gamestop og KOA, poenget er hvis du leser hva som er skrevet, er å få til samme drag og engasjement som ble vist i i GS. Får vi mobilisert mange små, så kan det demme opp for hvordan de store bare sitter å leker seg i denne aksjen. Det er ingen som hentyder til at det skal bli samme kurs som GS, men man etterlengter en pioner i askjen som kan være med på slutte det spillet som skjer nå. Får vi et slikt kraftig momentum, en folkeaksje, så kan aksjen like godt stå i kr. 100.

Dejlig tanke... Lige nu er vi ihvertfald godt på vej...Men lad os lige komme gennem kurs 3,00 først :)
Redigert 25.01.2022 kl 09:25 Du må logge inn for å svare
Bull00
25.01.2022 kl 09:48 7823

Liker engasjementet ditt, men tallene dine er helt på jordet. Lykke til :)

Ikke tenk på tallene, men på engasjementet. Det er det vi mangler i KOA. Man skulle tro når vi fikk en ledelse som kommuniserer med markedet at det skulle få en positiv effekt, sammenlignbart med den forrige ledelsen som man neste skulle tro var mumifisert. Men allikevel skjer det ikke noe, markedet reagerer ikke og de store triller ball i hatt med de små. De gjør akkurat som de vil. Klart det er en agenda her, de spiller dette spillet der de har alle terningene. Hadde vi vært mellom 150-200 som kunne kjørt litt på så hadde bidratt mye. Men det må koordineres, og man må være overbevis om at dette selskapet skal opp, det leverer jo som tusan:)
Redigert 25.01.2022 kl 15:28 Du må logge inn for å svare
iamelg
26.01.2022 kl 01:08 7441

Synes det er en god ide jeg Gamestopper

Hadde alle de som kommenterer i Nikko tråden sluttet med å fortelle hvor mange øre de har solgt for og når de går inn og når de går ut, så hadde vi kanskje hatt et annen aksje. Det er dere som ødelgger denne aksjen med øre-trille filosofien deres. Sitt på aksjen, kjøp mer om du kan og vær tålmodig.

På forsiden av Finansavisen står det at ‘Alle bør gå inn i bitcoin’ Hva skjer? For et spill dette er. Å anbefale et investeringsinstrument og poste artikler om dette med slik spalteplass er for meg helt utrolig. Kanskje administrator heller kan skrive en artikkel om spillet i KOA aksjen og at alle BØR KJØPE KOA!! Dette er et selskap som tjener penger og som er noe reelt i forhold til disse fantasi investeringene i Bitcoin som brukes som betaling på det mørke nettet. Jeg skjønner ikke hva dere holder på med administrator, lavmål!!
Redigert 27.01.2022 kl 09:02 Du må logge inn for å svare
TABZE
27.01.2022 kl 09:40 6783

Det er jo en fantastisk anbefaling fra en guttung på 14 år om å kjøpe bitcoin da.😁

Jeg skulle bare ønske meg spalteplassen med samme overskrift👍

Gamestopper skrev Innlegget er slettet
Helt riktig, hold fast og kjøp mer. Hva tenker dere om mulighetene for at KOA blir oppkjøpt i løpet av de neste 6 månedene? Lite gjeld, pengebingen full av penger, mange store og langsiktige kontrakter, fin-tuning av organisasjonen der man har skjært bort avdelinger og dyre satsingsområder, i 2022 lanseres 120 forskjellige bilmodeller. For å ikke nevne, aksjen holdes nede på et lavt nivå. Burde være i 6 kroner for lenge siden.

Hydrogenpro hopper 40% på en melding om avtale på 50 mill. US dollar. KOA beveger seg så vidt noen øre opp når det meldes om 100 millioners kontrakter som det har vært en del av i de siste. For deretter å snu ned igjen dagen etter på. Skjønner ikke børsledelsen at det er noe galt her? Dette er et totalt skittent spill der aksjen holdes systematisk nede av en eller flere aktører og robotsystemet til Oslo børs og meglerhusene. Hvorfor tillates dette? Når KOA endelig er fri fra denne negative påvirkningen vil den stå i samme kurs som den gjorde i 2005. KOA kommer til være som en okse som har stått i fjøset og er helt yr for å komme ut i vårsola.

Det har vel vært signalisert at koa skal helt eller delvis overføres til den tyske børsen... Tror jeg vil være positivt for koa.

Ok, det har ikke jeg registrert. Hvor har det stått på trykk? Kanskje ikke så dumt da Tyskland er bilindustriens hjemland. Nå synker KOA igjen og det er ikke volum og pondus i aksjen. Her må de mange små kjøre på eller så sitter noen få store og gjør som de vil sammen med roboten.

Sikkert noen andre som kan gi et mer presist svar på, men mener det har blitt nevnt av ledelsen ved flere anledninger om at det er noe som blir vurdert. Kapital markets dagen var vel sist..

At aksjen går opp og ned en prosent på så lave volum, er ikke noe å tenke på.. Tenker det blir mer fart når de legger frem kv. tall. Overbevist om at koa er aksjen å være i fremover. Stille før stormen.....
Redigert 02.02.2022 kl 10:07 Du må logge inn for å svare

Litt usikker på om det står skrevet et sted, men det ble nevnt av Jörg Buchheim i en videopressentasjon. Tror at det var under Capital Markets day i desember. Dette var vel et svar på et spørsmål fra aksjonærene.

Ja, det stemmer sikkert. Var sikker på at jeg hadde hørt om det, men stoppet der... :)

Er vell ikke noe i veien for at KOA kan være notert på to forskjellige børser. En seriøs børs og en tivoli børs:)

Det blir nok en spennende vår og år for Koa. For det første så skal salgene av ca 30% av virksomheten fullføres i Q1. Ca 2,2mrd skal inn på konto. Så er det tilbakekjøp av 10% av aksjene i Koa som da skal slettes. Det vil nok skape volum og må kunne dra opp aksjekursen. De skal slette gjeld og investere virksomheten sin. Halvdelerproblemet har vært nevnt flere steder trolig vil bedre seg utover 2022. De har fått flere store kontrakter i det siste. De har store vekstambisjoner. Overskuddet skal ytterligere forbedres i årene som kommer. Det er bare å sitte stille. Her vil nok aksjekursen reflektere verdien i selskapet snart. Jeg eier selv en grei post i Koa og den skal jeg ikke selge med det første.

Slette gjeld og tilbakekjøp av aksjer, samt lønnsomme investeringer, her er det vell store sjangser for at en stor fisk kommer å sluker KOA som er på Rema 1000 pris?? Ellers så blir det vell kanskje utbytte i 2022?

Grøss - for en tanke... men har slått meg også. Ender vi med å bli slukt til skam-pris? For cirka 1 mnd siden lo vi da det ble satt en short - kurs ca 3,05... Ble manipulert ned til 2,6, riktignok Russland-Ukraina-uro kombinert med rente(10-åring bl.a) som generelt skapte frykt i markedet... Prøver å ikke være altfor konspirasjons-teoretiker - tror alle skjønner at det er halv pris om dagen - får sitte på gjerdet 5-6 uker og vente til tilbakekjøp - bare håpe at ikke det er worst case og at en stor hai kjøper hele sulamitten for en slikk og ingenting. I over et år har dette short-kursmanipulerings-dritten pågått nå - jeg er apatisk drittlei

De klarte å selge mindre lukrative avdelinger for ca 2,2 mrd. Om de skulle klare å selge resten til ca 5-6 mrd, så hadde vi trolig fått over kr 6,- for aksjene. Det hadde kanskje vært en grei deal det, med tanke på det vi ser på børsen i dag.
Redigert 02.02.2022 kl 13:06 Du må logge inn for å svare

Apatisk drittlei😩 Hillarious😂 Jeg kan ikke tro det er mulig at noen kan sitte å shorte denne aksjen ned og hele tiden ha kontroll på stigningen til tross for alle de gode nyhetene. Det er ikke mulig, dessuten hva snakker vi om av volum eller hvor mange prosent av 1 milliard aksjene er shortet? Kanskje 2-3 %
Furuen
02.02.2022 kl 13:20 5217

Det er i alle fall ingen som har shortet over 0,5 %.

Helt riktig. Uansett, jeg tror vi skal snuse på tallet 3 i dag. De som selger er litt mere kostbare ser det ut som. Teknisk sett er KOA i en positiv trend. Vi må bare kjøpe mere så lenge KOA er under 3 kroner. Jeg tror vi er på to-sifret i løpet av sommeren.
Garmis
02.02.2022 kl 13:56 5092

Hmmm, vet ikke det.
På 90 tallet kjøpte jeg en post aksjer i noe som het Stentofon (produsent av calling systemer), selskapet forsvant til Nederland og alle mine investeringer også.

Er det noen som vet svaret på hvorfor KOA har den rytmen? Er det fordi det er for mange aksjer og med det så må vi opp i en omsetning på 10-15% av aksjene i løpet av en dag for at det skal bevege seg? Nå ligger vi på knappe 1-2% om dagen. Er det noen som har oversikt over om det er noen nye eiere som har kjøpt noen store poster i siste eller er det en stabil masse som har majoriteten, mens det er øretrillegjengen som sitter å bytter penger?
Redigert 04.02.2022 kl 12:34 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.02.2022 kl 13:01 4706

Ser ut som denne skal spikres rundt 2,80, går den opp så faller den fort tilbake...vil seg ikke for Koa men det har også kanskje med en elendig ledelse igjennom flere år.

Men den ledelsen man finner i KOA i dag er en diametralt motsetning til hva det var på samme tid i 2021. Det er mere transparent nå og det meldes om kontrakter i hytt og pine. Der ser ut som det skal løse seg også med halvledere fremover. Les artikkel: https://www.dn.no/industri/bil/elbil/general-motors/full-fart-for-bilbransjen-etter-delmangel-og-forsyningskrise-det-var-en-slags-perfekt-storm/2-1-1161871

Er reprisingen i gang? Eller er det småsparerne som hamstrer?
Redigert 10.02.2022 kl 12:40 Du må logge inn for å svare

Gjerdesitting er en traust oppgave. Nesten ikke volum og øretrillere og roboter styrer hele showet. Hva venter folk på?

I dag kan vel være dagen:)