ULTIMO - det glemte selskapet - trigger bonanza


Selskapet er glemt og har blitt dradd ned av et generelt surt biotek bransje på OSE. Ultimovacs er veldrevet, full kapitalisert, gjennomfører 5 store fase 2 studier og jobber i det stille med en forebyggende kreftvaksine.

Triggerne i selskapet kommer tett som haggel de neste ukene og mnd..

1. først pasient inn i lungvacc
2. 3års overlevelse i den største kohorten i UV1-101
3. oppdatering på TET-plattformen (forbyggende kreftvaksine)
4. avlesning fase 2

Det blir gøy!

Dette blir gøy, ja. Skal sies at Ultimovacs er ikke et typisk pump and dump case som flere andre biotek selskaper har vist seg å være. Det er et utrolig godt drevet selskap som er gjennomsyret profesjonell. Oppsiden er enorm, men man bør se lengre frem enn ut uka. Som nevnt, 60kr, 150kr, 250kr.. kursen spiller ingen rolle for min del, lykkes de vil dette bli enormt, jeg kjenner mange som solgte Algeta på 10,20,30,50kr, de ble oppkjøpt på 350kr. Oppsiden i Ultimovacs er mye mye større enn hva den var i Algeta.

Regner med første pasient i lungvacc kommer hvilken dag som helst nå. Data på 3års overlevelse i den største kohorten i UV1-101 kommer i midten av september, TET i Q4 avlesning fase 2 i Q1.tror også ultimo kommer med en overraskelse…det skal jeg ta i et annet innlegg.

La forventnings rallyet starte!

Snart er også fondet som har solgt i lang tid tomme.