Oljeprisen på 89 dollar pr fat i går kveld..


Oljeprisen har falt 8-9 dollar pr.fat de siste ukene..Dette er godt nytt for flyselskapene og for Norse som flyr mye langdistanse..!

Oljeprisen faller videre noe som er svært gode nyheter for Norse! (noe som snart bør gjenspeile seg i aksjekursen..)Svært lave volumer i siste dagers nedtur,så alle de"store"sitter på aksjene sine..Fin anledning til og fylle på med litt mere.Om noen mnd.vil en del Amerikanske turister begynne og bestille Norgestur for sommersesongen 2023 pga den lave kronekursen så da blir det fulle fly for Norse Atlantic!

Jeg tenker at de neste 2 månedene blir meget spennende. Oljeprisen har moderert seg noe, dollaren er meget sterk og Norse er meget aggressive i salg og markedsføringen. Sommerrutene er lagt ut og Norse har fått mye god omtale i reisefora/på nett og i magasiner. Dette vil vise godt igjen når vi får info om booking og reserven for sommeren. Videre så kommer der /lanseres der nye ruter ila Desember. Jeg sitter rolig og ser frem til en spennende vår... dette kan bli meget bra.. Norse kommer til å vinne i det amerikanske markedet mot Europa, dersom enn er loyal til konseptet