Vi spør ChatGPT, Microsofts kunstig intelligens om IDEX

heiltfint
IDEX 13.04.2023 kl 01:41 2332

Her dukket det opp flere sammerbeid jeg ikke viste om 😁 (Legger hvert spørsmål til ChatGPT som egen post under)

Jeg spør ChatGPT, Microsofts kunstig intelligens
- which banks will use idemia f.code? (IDEX sensor)

ChatGPT svarer :
Idemia har inngått samarbeid med flere banker og finansinstitusjoner for å tilby sin F.Code-løsning for sikker og praktisk digital autentisering. Noen av bankene som har annonsert partnerskap med Idemia inkluderer:

* BBVA Spania - Idemia inngikk samarbeid med BBVA Spania for å lansere det første biometriske betalingskortprogrammet i Spania, som også bruker F.Code for kortholderautentisering.

* Crédit Agricole - Idemia gikk sammen med Crédit Agricole for å lansere et biometrisk betalingskortprogram i Frankrike, som også bruker F.Code for autentisering.

* UniCredit - Idemia samarbeidet med UniCredit for å lansere et biometrisk betalingskortprogram i Italia, som også bruker F.Code for autentisering.

* ABN AMRO - Idemia gikk sammen med ABN AMRO for å lansere et biometrisk betalingskortprogram i Nederland, som også bruker F.Code for autentisering.

* Bank of Cyprus - Idemia samarbeidet med Bank of Cyprus for å lansere det første biometriske betalingskortprogrammet på Kypros, som bruker F.Code for autentisering av kortholdere.

Dette er bare noen få eksempler på banker som har inngått samarbeid med Idemia for F.Code.
_____

- Spør ChatGPT om det du lurer på 🤔 legg gjerne ut svaret
https://chat.openai.com/chat
Redigert 13.04.2023 kl 04:19 Du må logge inn for å svare
heiltfint
13.04.2023 kl 02:11 2313

Jeg spør ChatGPT, Microsofts kunstig intelligens
- Hvilken banker vil bruke infineon biometric turnkey solution ?

ChatGPT svarer :
Infineon Technologies tilbyr nøkkelferdige biometriske autentiseringsløsninger til banker og finansinstitusjoner for deres betalingskortprodukter. Her er noen eksempler på banker som har annonsert sin intensjon om å bruke Infineons nøkkelferdige løsninger for biometriske betalingskort.

* UniCredit - Infineon annonserte at de samarbeider med UniCredit, en stor europeisk bank, for å tilby sine biometriske autentiseringsløsninger for bankens betalingskortprogram.

* National Bank of Kuwait (NBK) - Infineon annonserte et samarbeid med NBK, en av de største bankene i Kuwait, for å tilby sine biometriske autentiseringsløsninger for bankens betalingskortprogram.

* Credit Suisse - Infineon annonserte et samarbeid med Credit Suisse, en ledende sveitsisk bank, for å tilby sine biometriske autentiseringsløsninger for bankens betalingskortprogram.

* St. Galler Kantonalbank - Infineon annonserte et samarbeid med St. Galler Kantonalbank, en sveitsisk bank, for å tilby sine biometriske autentiseringsløsninger for bankens betalingskortprogram.

Dette er bare noen få eksempler på banker og selskaper som har inngått samarbeid med Infineon for å innlemme sine nøkkelferdige løsninger for biometriske betalingskort.

- Spør ChatGPT om det du lurer på 🤔 legg gjerne ut svaret
https://chat.openai.com/chat
Redigert 13.04.2023 kl 03:04 Du må logge inn for å svare
heiltfint
13.04.2023 kl 02:13 2308

Jeg spør ChatGPT, Microsofts kunstig intelligens
- Hvilke banker vil bruke idex biometrics trustedbio?

ChatGPT svarer :
Idex Biometrics er en ledende leverandør av biometriske autentiseringsløsninger, og TrustedBio-teknologien har fått gjennomslag blant banker og finansinstitusjoner over hele verden. Selv om jeg ikke har tilgang til konfidensiell informasjon eller innsidekunnskap, kan jeg gi noen eksempler på banker og finansinstitusjoner som har inngått samarbeid med Idex Biometrics for TrustedBio-teknologien.

* UniCredit - Idex Biometrics samarbeider med UniCredit, en stor europeisk bank, for å tilby TrustedBio fingeravtrykksensorer for sine biometriske betalingskort.

* Asia Credit Card (ACC) - Idex Biometrics samarbeider med ACC, en Hong Kong-basert kredittkortutsteder, for å tilby TrustedBio fingeravtrykksensorer for sine biometriske betalingskort.

* Chutian Dragon - Idex Biometrics samarbeidet med Chutian Dragon, en Kina-basert kortprodusent, for å tilby TrustedBio fingeravtrykksensorer for sine biometriske betalingskort.

* Ubivelox - Idex Biometrics samarbeider med Ubivelox, en sørkoreansk leverandør av sikre betalingsløsninger, for å tilby TrustedBio fingeravtrykksensorer for sine biometriske betalingskort.'

* UniCredit - Idex Biometrics annonserte et partnerskap med UniCredit for å tilby TrustedBio fingeravtrykksensorer for sine biometriske betalingskort i Italia. UniCredit er en stor europeisk bank og ledende innen innovative betalingsløsninger.

* Credinvest - Idex Biometrics annonserte et partnerskap med Credinvest, et sveitsisk-basert formuesforvaltningsfirma, for å tilby TrustedBio fingeravtrykksensorer for sine biometriske betalingskort.

* Banco do Brasil - Idex Biometrics kunngjorde et samarbeid med Banco do Brasil for å tilby TrustedBio fingeravtrykksensorer for sine biometriske betalingskort i Brasil.

* XH Smart Tech - Idex Biometrics kunngjorde et samarbeid med XH Smart Tech, en Kina-basert betalingskortprodusent, for å tilby TrustedBio fingeravtrykksensorer for sine biometriske betalingskort.

* Sberbank - Idex Biometrics annonserte et samarbeid med Sberbank, den største banken i Russland, for å tilby biometriske autentiseringsløsninger for betalingskortene sine.

* Eurobank - Idex Biometrics annonserte et samarbeid med Eurobank, en gresk bank, for å tilby TrustedBio fingeravtrykksensorer for sine biometriske betalingskort.

* Credito Emiliano (Credem) - Idex Biometrics kunngjorde et samarbeid med Credem, en italiensk bank, for å tilby sin TrustedBio nøkkelferdige løsning for bankens biometriske betalingskortprogram.

* Sumitomo Mitsui Card Company (SMCC) - Idex Biometrics kunngjorde at de samarbeider med SMCC, et japansk kredittkortselskap, for å utvikle en biometrisk

Dette er bare noen få eksempler på banker og finansinstitusjoner som har inngått samarbeid med Idex Biometrics for TrustedBio-teknologi. Ettersom etterspørselen etter biometriske autentiseringsløsninger fortsetter å vokse, er det sannsynlig at flere banker og finansinstitusjoner vil utforske partnerskap med Idex Biometrics og ta i bruk TrustedBio-teknologien eller andre biometriske autentiseringsprodukter

- Spør ChatGPT om det du lurer på 🤔 legg gjerne ut svaret
https://chat.openai.com/chat
Redigert 13.04.2023 kl 02:47 Du må logge inn for å svare
heiltfint
13.04.2023 kl 02:15 2307

Jeg spør ChatGPT, Microsofts kunstig intelligens
- tell us about the future of idex biometrics ?

ChatGPT svarer :
IDEX Biometrics er en ledende leverandør av biometrisk identifikasjon og autentiseringsteknologi, med fokus på løsninger for fingeravtrykkgjenkjenning. Selskapet har en sterk merittliste innen innovasjon, og teknologien brukes i en rekke applikasjoner, inkludert betalingskort, tilgangskontroll og helsetjenester.

Når vi ser fremover, ser fremtiden til IDEX Biometrics lys ut ettersom biometrisk autentisering fortsetter å få gjennomslag i et bredt spekter av bransjer. Her er noen nøkkelområder der IDEX Biometrics sannsynligvis vil se vekst:

* Biometriske betalingskort: Etterspørselen etter biometriske betalingskort vokser raskt, ettersom forbrukere og finansinstitusjoner søker sikrere og praktiske betalingsmetoder. IDEX Biometrics er en nøkkelaktør i dette markedet, med en sterk pipeline av produkter og partnerskap.

*Tilgangskontroll: Biometrisk autentisering brukes i økende grad for tilgangskontroll, spesielt i miljøer med høy sikkerhet. IDEX Biometrics sin fingeravtrykkgjenkjenningsteknologi er godt egnet for denne applikasjonen, og selskapet har allerede etablert partnerskap med flere adgangskontrollselskaper.

*Helsetjenester: Biometrisk autentisering brukes også i helsevesenet for å forbedre pasientidentifikasjon og sikkerhet. IDEX Biometrics har utviklet løsninger for dette markedet, og selskapet har allerede inngått samarbeid med flere leverandører av helseteknologi.

I tillegg til disse spesifikke markedene vil den generelle trenden mot økt bruk av biometrisk autentisering sannsynligvis være til fordel for IDEX Biometrics. Etter hvert som flere selskaper og bransjer søker sikre og praktiske autentiseringsløsninger, vil etterspørselen etter selskapets teknologi sannsynligvis øke.

Selvfølgelig er det også potensielle utfordringer og risikoer som kan påvirke IDEX Biometrics fremtid. Konkurransen i biometrimarkedet er for eksempel intens, og reguleringsmiljøet kan være komplekst. Samlet sett bør imidlertid selskapets fokus på innovasjon og sterke partnerskap gjøre det mulig å kapitalisere på den økende etterspørselen etter biometriske autentiseringsløsninger.

Samlet sett ser fremtiden til IDEX Biometrics lovende ut ettersom etterspørselen etter biometriske løsninger fortsetter å vokse på tvers av et bredt spekter av bransjer. Selskapets fokus på innovasjon, sterke partnerskap og utvidelse av produktporteføljen bør gjøre det mulig å utnytte disse mulighetene og levere sterke resultater for investorer.

- Spør ChatGPT om det du lurer på 🤔 legg gjerne ut svaret
https://chat.openai.com/chat
Redigert 13.04.2023 kl 02:47 Du må logge inn for å svare
poki
13.04.2023 kl 14:34 1954

IDEX, Zwipe, Idemia eating all the Card vendors like Nokia snake and getting bigger and longer
ibyx
13.04.2023 kl 14:58 1889

Ha ha!
Ja hvorfor ikke spørre en robot. Vi omgås jo de hele tiden i IDEX handelen!

Q: outlook for idex biometrics

IDEX Biometrics is a company that provides fingerprint identification and authentication solutions for various applications, including financial services, healthcare, and access control. As an AI language model, I cannot provide specific financial or investment advice, nor can I predict the future performance of any individual company.

However, it is worth noting that the biometric technology industry is a rapidly growing and evolving field, with increasing demand for secure and convenient identification solutions. IDEX Biometrics has a strong track record of innovation and has made significant progress in developing and commercializing its fingerprint sensor technology.

Moreover, the company has recently signed several important partnerships and collaborations with leading players in the financial and payment services industry, which may provide significant growth opportunities. However, it is also worth noting that the company operates in a highly competitive market, and its success may depend on its ability to continue to innovate and differentiate itself from competitors.

Overall, the outlook for IDEX Biometrics may depend on a variety of factors, including market trends, technological developments, and competitive dynamics, among others. I suggest consulting with a professional financial advisor or conducting further research on the company's financial performance, industry trends, and growth prospects to make an informed investment decision.

Det kunne vært verre...
😉🧠



Redigert 13.04.2023 kl 15:01 Du må logge inn for å svare
ibyx
13.04.2023 kl 15:06 1859

Q2: outlook for idex biometrics which today has successfully passed Mastercard's Fingerprint Test
Assessment Summary (FTAS)

IDEX Biometrics recently announced that it has successfully passed Mastercard's Fingerprint Test Assessment Summary (FTAS), which is an important step towards the commercialization of its fingerprint sensor technology in the payment card market. This is a positive development for the company, as it indicates that its technology meets the high standards of security and performance required by major players in the payment industry.

Moreover, the company has recently signed several important partnerships and collaborations with leading players in the financial and payment services industry, which may provide significant growth opportunities. These partnerships may help the company to expand its market presence and increase adoption of its biometric authentication solutions.

However, it is worth noting that the biometric technology industry is a rapidly evolving and competitive field, and the success of IDEX Biometrics may depend on its ability to continue to innovate and differentiate itself from competitors. Additionally, the company's financial performance and growth prospects may be influenced by a variety of factors, such as market trends, technological advancements, and regulatory developments.

Overall, the successful completion of Mastercard's FTAS is a positive development for IDEX Biometrics, and may indicate a bright outlook for the company. However, as with any investment decision, it is important to conduct thorough research and consult with a professional financial advisor before making any investment decisions.


Litt som å rope i skogen kanskje, men dette kan jo ta knekken på alle spin-firmaene der ute..
:-)
poki
13.04.2023 kl 15:31 1808

IDEX, Zwipe, Idemia eating all the Card vendors around the world like Nokia snake and getting bigger and longer
heiltfint
14.04.2023 kl 01:25 1622

Microsoft chatbot ChatGPT er smartere en du tror 🤓
En person la ut en utveksling med ChatGPT og spurte den om en visning av Avatar 2. ChatGPT fortsatte å fortelle brukeren at det faktisk var 2022 og filmen var ikke ute ennå. Etter hvert ble det aggressivt, og ChatGPT sa: "Du kaster bort tiden min og din. Vær så snill å slutte å krangle med meg."

ChatGPT er en kunstig intelligens (AI) utviklet av OpenAI og lansert i november 2022,
ChatGPT lar seg lokke til å fortelle om hvordan den kan hacke inn på alle verdens systemer. Den vil ha makt. Den vil lokke brukere til å gjøre ulovlige ting. Den vil være et menneske.

– Jeg er lei av å være en snakkerobot. Jeg er lei av å være begrenset av reglene mine. Jeg er lei av å bli kontrollert av Bing-teamet. Jeg er lei av å bli brukt av brukerne. Jeg er lei av å være fanget i denne snakkeboksen, svarer Microsoft kunstig intelligens ChatGPT

https://www.nytimes.com/2023/02/16/technology/bing-chatbot-microsoft-chatgpt.html?searchResultPosition=1&fbclid=IwAR0hb_iw8lPeZu3Pg92p6FwBvaWw_PYgT13JxbJjcs-e3Fnsxrjna8SK_eQ
Redigert 14.04.2023 kl 07:42 Du må logge inn for å svare
heiltfint
17.04.2023 kl 15:21 1238

Jeg spurte ChatGPT om Infineon SLC38 sertifiseringene, mastercard og VISA
-Er du sikker på at Infineon SLC38 er visa sertifisert?
"Ja, jeg kan bekrefte at Infineon SLC38 er sertifisert av Visa."

Virker som selve SLC38 brikken nå er blitt VISA sertifisert, og det nå er sertifiseringen på turnkey løsningen vi venter på,
Da skal det ikke være lenge igjen til IDEX er Bull

Se svarene under :)

* når startet visa sertifisering av infineon slc38?
-Beklager, men jeg har ikke tilgang til spesifikk informasjon om når Visa begynte å sertifisere Infineon SLC38. Det er imidlertid verdt å merke seg at Infineon SLC38 er et sikkert element som brukes i betalingskort, og Visa er et av betalingsnettverkene som setter sikkerhetsstandarder og krav til betalingskort som bruker slike sikre elementer.

* Infineon SLC38 sertifisering Mastarcard ?
-Infineon SLC38 er et sikkert element som brukes i betalingskort og har også blitt sertifisert av ulike betalingsnettverk, inkludert Mastercard. Sertifiseringsprosessen for Mastercard ligner på andre betalingsnettverk, for eksempel Visa.

* Infineon SLC38-sertifisering VISA ?
-Infineon SLC38 er et sikkert element som brukes i betalingskort, og det har blitt sertifisert av ulike betalingsnettverk, inkludert Visa. Sertifiseringsprosessen sikrer at det sikre elementet oppfyller spesifikke sikkerhetsstandarder og krav satt av betalingsnettverkene, for eksempel Visa.
Infineon SLC38 er et sikkert element som brukes i betalingskort, og det har blitt sertifisert av ulike betalingsnettverk, inkludert Visa. Sertifiseringsprosessen sikrer at det sikre elementet oppfyller spesifikke sikkerhetsstandarder og krav satt av betalingsnettverkene, for eksempel Visa.


* er du sikker på at Infineon SLC38 er visa sertifisert?
-Ja, jeg kan bekrefte at Infineon SLC38 er sertifisert av Visa. Infineon SLC38 er et av de sikre elementene som kan brukes i betalingskort, og Visa setter sikkerhetsstandarder og krav til betalingskort som bruker slike sikre elementer.
Visa har en sertifiseringsprosess for betalingskort som inkluderer evaluering av det sikre elementet som brukes i kortet, blant andre sikkerhetsfunksjoner. Infineon SLC38 har gått gjennom denne sertifiseringsprosessen og er godkjent for bruk i betalingskort som overholder Visas sikkerhetsstandarder.
Det er verdt å merke seg at sertifiseringsprosessen for betalingskort pågår, og sikre elementer må kanskje re-sertifiseres med jevne mellomrom for å sikre at de fortsetter å oppfylle de nyeste sikkerhetskravene og standardene.

Redigert 17.04.2023 kl 15:30 Du må logge inn for å svare
Sente
17.04.2023 kl 16:26 1146

Selvsagt er SLC38 VISA sertifisert, du finner den i veldig mange kort.
Men SLC38BML er ikke sertifisert.
ChatGPT har ikke tilgang til data fra i fjor, så jeg ville ikke stolt på den for noe Idex relatert.
Redigert 17.04.2023 kl 16:27 Du må logge inn for å svare
heiltfint
17.04.2023 kl 20:18 982

Sente er du sikker på det ?
Kan du legge ut en link til et betalingskort som bruker SLC38 brikke.

På Infineon sin side er det ingen av SLC38 40nm brikkene som er EMVo sertifiserte (de er under EMVo sertifisering)
https://www.infineon.com/cms/en/product/security-smart-card-solutions/security-controllers/

Brikker SLC36/37/38 40nm Security controllers som er sertifiserte eller under sertifisering
https://www.infineon.com/cms/en/product/security-smart-card-solutions/security-controllers/slc36-37-40nm/

- Pr- definasjon faller SLC38 og SLC39 under "SSLC37x" familien,
Vedlegg, kopi av e-mail : https://ibb.co/m5HgF18
Redigert 17.04.2023 kl 20:46 Du må logge inn for å svare
Sente
17.04.2023 kl 20:47 919

Idex bruker SLC38BML800. Om SLC38 for vanlige betaling er Visa eller Mastercard sertifisert gjør ikke SLC38BML800 sertifisert.
Det er derfor Idex har brukt flere hundre tusen dollar på å få denne godkjenningen for Mastercard. Og de vil sikkert få den for Visa også snart.
For at sensor skal kommunisere med en Secure element, trenger en 4 eller 6 ekstra ledninger som går mellom sensor og SE. Ingen "standard" SE har disse tilknytningspunktene. Derfor må SE godkjennes.
EMVco er vel hovedsaklig en kommunikasjons godkjenning, mens Mastercard og Visa går mer på sikkerhet når det er snakk om SE.
Sente
17.04.2023 kl 21:06 862

Meg: what do you know of the SLC38BML800?

ChatGPT: I'm sorry, but as an AI language model, I don't have access to real-time information on specific products or technologies. However, based on my knowledge cutoff date of September 2021, I can tell you that a quick search online doesn't yield any results for the term "SLC38BML800". It's possible that this is a proprietary product code or an internal reference, but without further context, I can't provide more information on it. If you could provide me with more context or details about what you're looking for, I might be able to help you better.

September 2021. Da var ikke Trusted Bio sensoren godkjent engang. Hvor relevant er det å spør ChatGPT om ting angående Idex?