OKEA med potensielt kjempefunn på Bragefeltet


https://investornytt.no/okea-med-potensielt-kjempefunn-pa-bragefeltet/

Det har i lengre tid versert rykter om at OKEA har funnet et potensielt stort funn, nøyaktig hvor stort dette funnet er vites ikke og heller ikke av selskapet. Nå har Investornytt pratet med ulike kilder og fått anslag!


Funnet av hydrokarboner har ifølge kilder Investornytt har pratet med for stort utfallsrom til at de har valgt å børsmelde funnet. Etter lengre tid har vi fått en rekke tips som samsvarer med hverandre og er uavhengige med hverandre. Vurderingen selskapet har gjort med å ikke børsmelde funnet, har gjort at vi i Investornytt ikke anser dette som innsideinformasjon. Ingen i Investornytt har relasjoner, eier aksjer eller har andre bindinger til OKEA. Da ble det etter en helhetsvurdering besluttet av vi meddeler det vi vet pr nå.


Korrigerer og beklager feilen her mtp kjøp av Okea/Teigland. Så på feil dato.
Redigert 10.10.2023 kl 22:14 Du må logge inn for å svare
Martin10
10.10.2023 kl 08:47 1872

Hadde vert greit å fått dette bekreftet fra andre kilder.

Hellhammer - det er direkte løgn! Jeg har ikke eid aksjer i OKEA på mange uker. Slike mennesker som deg som bevisst sprer løgn om andre, er en egen rase. Fint om du legger frem bevis!

Jeg kunne fint eid aksjer i OKEA før publisering av ukens aksje (opp11%) nå - men jeg gjorde det ikke. Jeg kjøpte heller ikke aksjer i OKEA før vi slapp saken det refseres til. Tenker det sier mer om min integritet enn din.

mvh Espen
Patron72
10.10.2023 kl 21:37 1463

Jeg har tilgang på listene og ser ikke noe kjøp på Teigland.

LOL Kjempefunn?. Investornytt har mistet all kredibilitet.