Innstramming


De som ikke føyer seg etter regelverket (https://finansavisen.no/forum/Regler-og-informasjon) vil heretter bli utestengt uten ytterligere varsel. Noen gjengangere har allerede fått så mange advarsler at de vet hvem det gjelder. Nykommere som ikke overholder regelverket vil også lide samme skjebne.
Spam, forsøk på manipulering, løgn om selskaper, innlegg som åpenbart er postet for å forsøke å påvirke aksjekurser, feil gjengivelse av meldinger eller sjikane, kopiering av andre mediers artikler og injurierende innlegg er blitt slettet så fort vi har oppdaget det eller blitt gjort oppmerksom på det. Nå vil de ikke bare bli slettet og brukerne advart, de som kommer med disse innleggene vil også umiddelbart bli utestengt fra forumet.
Forumet skal være et sted for diskusjon og utveksling av informasjon om selskaper, aksjer etc., men ikke et sted der man tror man kan lire av seg hva som helst om hvem som helst, uten at det får konsekvenser. Det skal fremdeles være et forum med takhøyde, men de som ikke overholder regelverket, for eksempel ikke klarer å la være å diskutere andre brukere, hvor dumme de har vært etc, eller spammer ned forumet med drittpakker og usaklige innlegg, de vil det ikke lengre være rom for på forumet.

Admin.
Redigert 18.01.2021 kl 22:50 Du må logge inn for å svare