<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Signerte storkontrakt på Hawaii

Cambi har signert en kontrakt til en verdi av over 200 millioner kroner.

Publisert 28. jan. 2024 kl. 11.28
Oppdatert 28. jan. 2024 klokken 14.23
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 138 ord
SIKRER KONTRAKT: Konsernsjef Eirik Fadnes i Cambi, som for tiden er i pappapermisjon mens driftsdirektør Lars-Petter Traa fungerer som konsernsjef. Foto: Eivind Yggeseth

Slamselskapet Cambi har signert det selskapet omtaler som en vesentlig stor kontrakt, for levering av et termisk hydrolyseprosessystem (THP) til vannbehandlingsanlegget Honouliuli i Honolulu på Hawaii.

Det melder selskapet i en børsmelding søndag.

Cambi definerer en vesentlig stor kontrakt til å ha en verdi på over 200 millioner kroner.

Honouliuli-anlegget er det nest største av sitt slag på øya Oahu, og har en kapasitet til å prosessere 193.000 kubikkmeter avløpsvann i døgnet.

– Cambi er stolte over å få tildelt dette viktige prosjektet for å bedre økonomien og miljøavtrykket knyttet til avløpsbehandling på Oahu. Vi ser frem til et godt samarbeid med hovedentreprenøren Hensel Phelps og departementet for miljøtjenester i de kommende årene, sier fungerende konsernsjef Lars-Petter Traa i Cambi.

Prosjektet er det tolvte i rekken for Cambi USA. THP-systemet skal etter planen leveres i 2026 med oppstart av drift planlagt til 2027.